Vermageren

Vermageren is een breed begrip. Vaak word het woord vermageren gebruikt bij iemand waarbij je zijn ribben of botten kunt zien. Vooral in de modellen wereld word het woord vermageren vaak gebruikt.

Modellen hebben vaak strenge diëten waar ze zich aan moeten houden. Soms zijn deze diëten te streng, omdat ze in een korte tijd veel kilo’s moeten afvallen voor een bepaalde show. Als je snel wilt afvallen betekent dat dat je minder moet gaan eten en meer moet bewegen.

Het is makkelijk om de juiste balans hier in de vinden, je moet namelijk gewoon naar je lichaam luisteren en doen waar jij je goed bij voelt. Als je te snel gaat afvallen zul je merken dat je energie te kort komt om de dag door te brengen.

Vermageren door kleine veranderingen

Veel diëten zeggen dat ze je kunnen helpen door op korte termijn veel kilo’s af te vallen. Bij een groot deel van dit soort diëten is dat niet waar om dat het soms niet realistisch is of het is schadelijk voor je lichaam.

Als je daadwerkelijk wilt afvallen moet je je levensstijl aanpassen. Maar je kun ook afvallen door het vermeiden van slechte gewoontes. Bijvoorbeeld je drinkt veel koffie of thee op je werk, probeer elke keer minder suiker in je thee te doen. Je zult aan het einde van de week merken dat je lekkerder in je vel zit.

Als je in een flat woont kun je bijvoorbeeld de trap wat vaker nemen in plaats van de lift. Het is belangrijk om je niet te laten verleiden. Kom je elke dag langs een Mcdonalds als je naar je werk gaat probeer een andere route te nemen zodat je minder snel verleid woord.

Water is voor sommige mensen die willen afvallen het tover woord ik heb veel mensen gezien die alleen door het drinken van water een paar kilo’s zijn afvallen. Je kunt bijvoorbeeld elke keer dat je gaat eten en halve liter water nemen in plaats van frisdrank.

Als je op kantoor werkt zorg dan dat je een klein flesje van een halve liter water naast je computer hebt staan zodat je heel de dag water kan drinken wanneer je dorst hebt.

Suikers zijn erg slecht voor je en ze zullen je zeker niet helpen met afvallen. Suikers zullen er voor zorgen dat je lichaam een hoge bloeddruk krijgt een hoge bloeddruk zal er voor zorgen dat je lichaam uit balans raakt dit is niet goed als je effectief wilt afvallen.

Suiker en vermageren

Vezels zijn erg belangrijk als je wilt afvallen. Vezels kun je vinden in volkoren brood, pasta, rouwe groente, fruit, ontbijtgranen en bonen. Als niet gewent bent om vezels te eten zul je in het begin een opgeblazen gevoel hebben.

Het is dus belangrijk om niet in een keer veel vezels te eten maar bouw het geleidelijk op. Vezels in combinatie met water is erg goed omdat vezels verteerd moeten worden.

Buik vermageren

Veel mensen die willen afvallen willen een platte buik. Een dikke buik ontstaat doordat je teveel eet of je hebt veel vet rond je buik. Veel sporters zeggen dat je meer buikspier oefeningen moet doen mijn eigen ervaring is dat dit niet helpt.

Ook bij veel andere mensen helpen deze buikspier oefeningen niet. Wat veel effectiever is is een intervaltraining. Dit is een training waarbij je zorgt dat je een aantal minuten intensief sporten en daarna rust en vervolgens weer intensief sport.

Dit is een methode die bij 90% van de mensen helpt. Door het volgen van een intervaltraining zul je  merken dat je lichaam elke keer schrikt van alle intensive bewegingen, hierdoor gaat je hartslag met een grote snelheid omhoog.

Als je hart sneller gaat kloppen wil dat zeggen dat je lichaam klaar word gemaakt om af te vallen. Vermageren doe je met het dieet van VITADIS.

Ja, ik wil afvallen en op een goede manier kilo’s verliezen >>