Veel afvallen in een maand

Veel afvallen in een maand

afvallen zonder bewegenJe wil veel afvallen in een maand, maar hoe ga je dat realiseren? Volhouden en motivatie zijn daarbij van groot belang.

Als je wil en je staat er voor de volle 100% achter, dan kun je veel afvallen in een maand. Het is wel goed om er over na te denken wat je precies wil bereiken.

Wil je namelijk een kilo afvallen,  drie of misschien wel vijf kilo? Als je dat weet, dan kun je een schema maken en je daar aan houden.

Minder eten, meer bewegen, misschien een eiwitdieet, het zou je allemaal kunnen helpen als je kiest voor veel afvallen in een maand.

Het belangrijkste is dat je een verantwoorde manier kiest die je vol kunt houden. Als je namelijk halverwege ermee stopt, dan is het zonde van de tijd en het resultaat, dat je al hebt behaald, zal snel teniet gedaan worden.

Je wil geen jojo effect, dus volhouden is een belangrijk aspect waar je je aan moet houden om je doel van veel afvallen in een maand te bereiken.

 

Snel en veel afvallen in een maand

Wil je snel en veel afvallen in een maand? Dit kan wel, maar dan moet je wel weten wat de juiste manier is om het aan te pakken.

Het is ook aan te raden om samen met anderen te beginnen met afvallen. Als er meerdere gezinsleden af willen vallen, maak dan samen een plan hoe je dat gaat doen.

Zoals iedere dag zelf koken met verse groenten, geen kant en klaar maaltijden meer en geen potjes, geen snoep meer in huis halen, geen frisdranken meer, minder eten (maak de porties per keer kleiner) en meer bewegen.

Als je samen er aan gaat beginnen, is het ook gemakkelijker vol te houden, omdat je elkaar kunt motiveren.

Samen een wandeling maken na het eten of in de middag lekker even naar de bossen, allemaal goed om veel af te vallen in een maand.

 

Verantwoord en gezond afvallen

Veel mensen willen afvallen, maar het is van belang dat je het verantwoord en gezond aanpakt!

Ineens stoppen met eten is niet goed, je gaat jezelf dan uithongeren en dan krijgt je lichaam heel andere signalen dan bij het afvallen.

Blijf daarom drie maaltijden per dag nuttigen en pak als tussendoortjes rauwe groenten en fruit.

Dit is in het begin misschien even wennen, maar je zult merken dat je je hierdoor stukken beter gaat voelen en ook meer energie krijgt.

Je kunt hierdoor je doel van veel afvallen in een maand bereiken, want iedere dag vers eten, dat is alleen maar positief en zal er voor zorgen dat je door gaat zetten.

Experimenteer ook met maaltijden. Je krijgt hierdoor plezier in het op tafel zetten van een gezonde, verantwoorde maaltijd .

 

Bouw het sporten rustig op

Als je gaat sporten, kun je ook afvallen, maar het hangt samen met je voeding. Ineens veel gaan sporten is niet goed, je moet het rustig opbouwen en je lichaam moet er ook aan kunnen wennen.

Zo kun je conditie krijgen en samen met je voeding aanpassingen doen en dan beetje bij beetje afvallen en je doelen bereiken.

Als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan, dan kun je thuis ook aan sport doen, of meer wandelen en fietsen.

Er zijn verschillende fitnessoefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen, ook op het werk overigens. Maar je kunt ook overwegen om tijd vrij te maken om bijvoorbeeld samen met iemand te sporten.

Hierdoor is het ook beter vol te houden en je stimuleert elkaar om te gaan sporten.

 

Minder eten mag, maaltijden overslaan niet!

Zorg dat je in ieder geval drie keer per dag blijft eten en sla deze maaltijden niet over. Je moet jezelf niet uithongeren, want dan zal het veel afvallen in een maand niet werken.

Je wil geen jojo effect dus blijf op een verantwoorde manier bezig. Suiker, brood, rijst, pasta en aardappelen worden vaak gezegd dat je deze achterwege moet laten in je maaltijden.

Brood zou dan vervangen kunnen worden door een rijke salade met vlees, vis of met noten, pasta, rijst en aardappelen kun je vervangen door een wokschotel met groenten en zalm en suikerrijke snacks kun je vervangen door bijvoorbeeld gezonde smoothies.

Met gezonde vetten kun je veel afvallen in een maand. Let er dus goed op welke vetten je bij je maaltijden gaat nuttigen en in welke boter of olie je je eten gaat bereiden.

 

Veel afvallen in een maand met Vitadis

Als je veel kilo’s wil verliezen in een maand, dan is het gemakkelijk gezegd dat je minder moet eten en meer moet bewegen.

Het is fijn als je een dieet kunt volgen, waarvan je zeker weet dat het daarmee gaat lukken. Een eiwitdieet en een totaal oplossing in één, daar kun je het beste voor gaan en dan kies je voor Vitadis Slanker leven plan.

Met een eiwitdieet weet je zeker dat je snel af gaat vallen en dat het een methode is die echt gaat werken. Op een gezonde en snelle manier afvallen kan wanneer je lichaam in de vetverbranding modus is.

Hierin komt je lichaam terecht wanneer je de juiste voeding eet (met het Vitadis Slanker leven plan). Je hebt drie verschillende pakketten waar dat je uit kunt kiezen, kies het pakket wat het beste bij je past.

Het shakedieet is een goedkope optie, maar het is wel wat zwaarder om vol te houden.

Als je weet dat je het moeilijker hebt als het lang volgehouden moet worden en als je van jezelf weet dat de motivatie snel wegzakt, dan is het beter om te kiezen voor het glutenvrij dieet (dit is fase één maar dan glutenvrij) of je kiest voor fase één.

Fase één is de beste afslankoplossing bij Vitadis. Daardoor behaal je het meeste gewichtsverlies.

Ga er daarom voor en kies het pakket van Vitadis wat het beste bij je past, zodat je je doel van veel afvallen in een maand gaat bereiken

Wil je er echt voor gaan? Laat je dan niet uit het veld slaan begin vandaag nog met afvallen door hier te klikken >>

Lees hieronder de reacties van de mensen die je voor zijn gegaan.