Snel afvallen

Snel afvallen is iets wat we allemaal willen, vaak krijgen we tips en advies om binnen 2 weken 10 af te vallen? Vaak zijn dit fabeltjes, maar er zijn zeker ook diëten waarbij dit mogelijk is. Echter zul je vaak honger hebben en weinig energie hebben.

Uit onderzoek is ook gebleken dat mensen die snel willen afvallen sneller aankomen, dan mensen die op een langzame (gezonde) manier afvallen. Als je snel wilt afvallen moet je veel calorieën verbranden.

Je moet dan veel minder gaan eten en meer gaan sporten. Je bent pas aan het afvallen als je meer calorieën verbrand dan dat je binnen krijgt.

Een snel afval dieet staat ook wel bekend onder de naam ‘crash dieet’ of ‘ziekenhuis dieet’. Dit zijn diëten die je kunt volgen onder professionele begeleiding. Deze namen spreken voor zich.

  • crash dieet

Een crash dieet is een dieet waarin je in korte tijd (1 week of 6 dagen) veel kilo’s kwijt kunt raken. Dit is een streng dieet met regels die je alleen kunt volgen als je bereid bent om alles te geven. Veel mensen haken af omdat ze het erg zwaar vinden en veel honger hebben.

Ik waarschuw voor dit soort diëten omdat je je zelf kunt uithongeren op deze manier, en een crash dieet is niet gezond omdat je te weinig voedingswaarde binnen krijgt.

  • ziekenhuis dieet

Een ziekenhuis dieet is een dieet die in het ziekenhuis word uitgevoerd. Het ziekenhuis dieet is een dieet die bedacht is door artsen. Dit dieet is bedacht om patiënten in een korte tijd af te laten vallen.

Vaak word dit gedaan om een patiënt klaar te maken voor een medische ingreep. Als een patiënt niet zwaar is is de kans dat je operatie slaag groter. Veel mensen zouden zijn afgevallen door dit dieet, maar dit dieet kun je alleen volgen onder begeleiding van een arts omdat het anders gevaarlijk is.

Het is de bedoeling om dit dieet te volgen onder begeleiding van een arts, je kan dit dieet niet in je eentje volgen. Verder is er geen officieel  ziekenhuis dieet, er zijn een aantal diëten op het internet te vinden maar dit zijn geen echt ziekenhuis diets.

Snel afvallen hoe moet dat dan?

Ik raad dus af om een van de bovengenoemde diëten te volgen. Maar wat is dan wel goed en wat zorgt er voor dat ik snel af ga vallen?

Ik zal een aantal handvatten meegeven die er voor zullen zorgen dat je met een mooi figuur op je bruiloft of vakantie zult verschijnen.  Als je de onderstaande stappen volgt met behulp van het VITADIS dieet zul je op een makkelijke en snelle manier afvallen.

Er zijn twee voedingstoffen die het afvallen belemmeren het is belangrijk om deze te vermeiden. Deze voedingstoffen zijn koolhydraten en zout, wanneer je dit zoveel mogelijk vermeid zul je snel zien dat je veel kilo’s lichter bent.

Het resultaat van sommige mensen is verbluffend ze vallen wel 3 tot 4 kilo af in de eerste week. Eet niet teveel in een keer maar verspreid je voeding zoveel mogelijk, eet minimaal 5 keer per dag.

Begin zo snel mogelijk met het koolhydraat arme dieet van VITADIS. Zonder te sporten kun je al veel afvallen. Dit dieet is koolhydraat arm en zit vol met gezond groente en fruit.

Verder is de belangrijkste voedingswaarde van dit dieet eiwitten, dit zorgt er voor dat je geen honger zult krijgen. Je kunt lekker genieten van je eten zonder dat je honger krijgt.

Het is belangrijk om de juiste mindset te hebben veel mensen volgen en dieet waar ze niet achter staan. Hierdoor is de motivatie later en zul je sneller opgeven.

VITADIS heeft er voor gezorgd dat altijd bij ze terecht kunt met al je vragen. Iedere klant krijgt zijn professionele coach die je via de mail kunt vragen om advies.

Ik wil niet langer wachten en vandaag beginnen met het VITADIS dieet >>