Snel afvallen tips

Snel afvallen tips nodig? Iedereen heeft wel eens een maar dagen dat je ongezond eet. Je weegt snel een paar kilo zwaarder als je ongezond eet. Door het gebruiken van de tips die ik geef zul je sneller resultaat bereiken en snel op je streefgewicht zitten. Hieronder zal ik een aantal tips geven die je zullen helpen met afvallen.

  • Gezond leven

Wat verstaan we onder gezond leven? Je lichaam moet voldoende bewegen en goed rusten. Het is belangrijk om minimaal 2 uur per week te sporten. Heb je hier geen tijd voor? Zoek dan voor je zelf een oplossing ga bijvoorbeeld op de fiets naar je werk, kies vaker voor de trap dan voor de lift of help met het huishouden.

Goede nacht rust is erg belangrijk je voelt de daardoor energieker en vrolijker. Door voldoende te slapen zul je de dag productiever door brengen. Mensen die weinig slapen hebben en verhoogde kans op diabetes, depressie en hartinfarct.

  • Gematigd eten

Gematigde eten doe je door naar je lichaam te luisteren. Als je lichaam zegt ik heb voldoende schep dan niet nog een keer op tijdens het avondeten. Je lichaam heeft plek voor drie facetten. Een derde voor eten, een derde voor drinken en een derde voor lucht.

Sommigen mensen gebruiken alles voor eten waardoor ze moeilijk adem kunnen halen en snel hijgen. Neem je tijd als je gaat eten, helaas leven we in een tijd waarin we snel eten. We hebben overvolle agenda’s en kiezen daarom voor een snelle hap meestal is dit geen gezonde hap.

Als je wilt afvallen is het belangrijk om in kleine porties te eten. Neem minimaal 5 eet momenten op een dag.

  • Tussendoortjes

Zonder dat we het door hebben eten we ongezonde tussendoortjes. Een ongezonde tussendoortje kan bijvoorbeeld een Snicker, stroopwafel, chips of  snoep zijn. Door het veranderen van deze gewoonte zul je snel merken dat je makkelijker afvalt.

Tussendoortjes bevatten vaak  teveel suikers. Suikers verhogen de bloeddruk en zorgen er voor dat je niet snel zult afvallen. Drink je veel koffie of thee probeer dit te drinken zonder suiker, dit zal in het beginnen wennen zijn maar je zult na een week niets anders willen. In het dieet van VITADIS word je geleerd wat en hoeveel je moet eten. Hieronder kun je het dieet bestellen.

snel afvallen tips

Ja, ik wil mijn streefgewicht behalen door een dieet te volgen >>

  • Frisdranken

Veel frisdranken bevatten een grote hoeveelheid suikers. Dit hebben we te danken aan de fabrikanten. Suikers zijn niet weg te denken uit onze manier van eten en drinken. Een liter cola bevat wel 25 klontjes suiker. Dit is heel slecht voor je gebit en slecht voor je lichaam.

Naast Cola is het beter om alle frisdranken waar prik in zit te vermeiden. Alcohol en energie blikjes zitten vol met suikers, taurine en cafeïne. Dit kun je het best vervangen door water. Je kunt bijvoorbeeld een fles water meenemen op naar je werk en hier heel de dag door uit drinken. Op deze manier ben je onbewust goed bezig.

  • Zelf koken

Zelf koken heeft veel voordelen. Wanneer je zelf kookt weet je hoeveel voedingswaarde je maaltijd bevat. Kant-en-klare maaltijden bevatten bijna geen voedingstoffen omdat ze dood gevroren zijn door de vriezer.

Helaas worden we vaak verleid om iets ongezonds te kopen. Onderweg naar je werk als je een fastfood restaurant tegen komt of als je in de kantine zit en een iets uit de automaat wilt halen. Je moet voor je zelf trucjes bedenken waardoor je niet in de verleiding komt, neem bijvoorbeeld geen klein geld mee.

  • Uitstellen

Vaak komt er niets van onze goed voornemens terecht omdat we te vaak uitstellen. Zet een stap in de goede richting en begin vandaag nog met afvallen. We willen het juiste moment kiezen om af te vallen, die smoesjes moet je uit je hoofd zetten. Het juiste moment is vandaag sterker nog het juiste moment is NU!

Hoe eerder je begint hoe sneller je je doelt zult bereiken. Het is belangrijk om gefocust te zijn, er zijn veel verleidingen die je moet doorstaan. Maar uiteindelijk kom je er wel omdat je het kan en omdat je het waard bent geloof in je zelf en je zult alles bereiken.

Ja, ik wil mijn streefgewicht behalen door een dieet te volgen >>