Slank

Slank worden hoe doe je dat? In deze blog zal ik u wegwijs maken en een aantal tips geven die er voor zullen zorgen dat u op een gezond manier slank zult worden door te minderen in suiker.

Slank worden is voor veel mensen moeilijk omdat ze er geen zin in hebben of er geen tijd voor hebben. Het dieet van VITADIS is hier de perfecte oplossing voor. Je zult snel en makkelijk afvallen door middel van makkelijk recepten en gezonde shakes.

Slanker worden doe je door gezond te eten, voeding is het belangrijkste middel waardoor je zult afslanken. Voeding heeft er tevens voor gezond dat je nu teveel weegt en niet tevreden bent met je lichaam.

Wat moet je dan eten om af te slanken en je streef gewicht te behalen? Eest moet je weten wat de boos doeners zijn en deze moet je vermeiden. Voeding met veel suiker zal jou niet helpen met afslanken, dus drink geen cola en andere frisdranken met prik probeer deze in te ruilen voor water.

Dit zal en is in het begin erg lastig zijn, maar dit zal snel genoeg effect hebben op je lichaam. Suikers zorgen er voor dat je een hoge bloeddruk krijgen waardoor je lichaam niet op een snelle manier zal afvallen.

Ja, ik wil het dieet proberen en snel afvallen  >>

Slank worden? Vermeid suikers!

Op het moment dat je producten met veel suiker inneemt stijgt je bloedsuikerspiegel enorm snel. Je lichaam gaat op dat moment insuline aanmaken. Je lichaam moet dan opeens heel veel insuline verwerken.

Het verwerken van deze insuline zorgt er voor dat je bloedspiegel weer omlaag gaat. Je bloedspiegel zal zakken naar een punt dat nog lager was dan voor heen. Deze pieken en dalen slijten letterlijk je lichaam en breken je lichaam langzaam af.

Wat ook heel slecht is aan teveel suikers is dat ze worden opgeslagen als vet. Deze vetten zullen vooral opgeslagen worden in de buikstreek. Wanneer je meer suiker binnen krijgt in je lichaam gaat je lichaam deze suikers opslaan. Je lichaam veranderd deze suikers in vetten en slaat deze op.

Je zult denken waarom word er zoveel suiker in onze producten gedaan? Dit komt door de fabrikanten die hebben commerciële doelen. De fabrikanten hebben veel macht en stellen ook eisen aan producten. Door de toevoeging van suiker weten veel mensen niet eens meer hoe echte sinaasappelsap smaakt.

Er zijn veel producten die veel suiker bevatten bijvoorbeeld snoep of cola. Maar er zijn ook zogenaamde sluip suikers. Producten die minder suiker bevatten dan bijvoorbeeld snoep of cola.

Maar deze sluip suikers zijn net zo gevaarlijk omdat we ze vaker nemen dan producten waar veel suiker in zitten. En we zijn er niet van bewust dat er zoveel suiker in zit.

We kunnen er helaas niet om heen want in alle producten in de supermarkt zit suiker in de ene product nog meer dan de ander. Je kunt alles zelf gaan koken maar dit is niet te doen, zeker niet in deze tijd waarin mensen weinig tijd hebben en meer in zijn voor een snelle hap.

Begin vandaag nog met het minderen van suiker door elke keer minder suiker in je koffie of thee te doen. En doe dit bij alle andere producten die je eet. Het zal in het begin wennen zijn omdat je gewent bent aan de zoete smaak maar na een paar weken ben je er aan gewent en wil je niets anders meer.

afvallen, dieet en slank

Dus wanneer je straks naar de supermarkt gaat wees dan kritisch en pak een aantal product die je nodig hebt en bekijk op de achter kant hoeveel gram suiker er in zit. Je hebt dan een goede stap gezet in de goede richting. Probeer meer zelf te koken als je hier de tijd voor hebt zo weet je hoeveel gram suiker er in elke product zit.

Op een makkelijke manier gewicht verliezen? klik nu hier >>