Slank worden met hardlopen

Slank worden met hardlopen

Je wil slank worden met hardlopen, maar je vraagt je af hoe je dat het beste aan kunt pakken voor een optimaal resultaat.

slank worden met hardlopenDaar zijn gelukkig verschillende manieren voor. We geven je graag tips over hoe je dit in de praktijk het beste aan kunt pakken. Slank worden met hardlopen kan namelijk wel, maar is het dan alleen het hardlopen waardoor je kilo’s verliest of kun je nog meer doen?

In dit artikel informeren we je graag over de mogelijkheden. Vervolgens kun je snel beginnen aan de weg naar een energieker en lekker leven en afslanken.

 

Ja, ik wil gezonder leven en een dieet volgen om mijn doelen te behalen >>

Hardlopen, de valkuilen

Het slank worden met hardlopen klinkt natuurlijk erg leuk, je gaat lekker naar buiten, of je gaat op de loopband staan in de sportschool en je wordt slanker.

Maar je hebt daarvoor wel doorzettingsvermogen nodig, want helemaal vanzelf gaat het niet! Er zijn een paar valkuilen waar je voor op moet passen.

Zo willen veel mensen graag te snel en fanatiek beginnen, maar dan heb je kans op veel spierpijn en ook de kans op blessures is erg groot! Begin daarom rustig aan en ga niet ineens iedere dag hardlopen, je lichaam moet er aan wennen en de kans krijgen om te herstellen.

Ook zal je motivatie snel weg zakken als je veel spierpijn hebt en je krijgt veel blessures. Je gaat het daardoor niet lang volhouden en dat is uiteraard zonde!

Als je snel gaat hardlopen met een hoge hartslag, dan verbrand je minder vetten. Maar wanneer je niet lang genoeg gaat hardlopen, kan je lichaam de vetreserves niet verbranden. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je het hardlopen aan moet pakken en wat je met elkaar kunt combineren.

Slank worden met hardlopen, het begin

Je hebt de keuze gemaakt en je wil slank worden met hardlopen. Dan is het van belang dat je op zoek gaat naar het juiste tempo. Om af te vallen kun je het beste gelijkmatig en rustig hardlopen.

Een rustig tempo kun je ook makkelijker en langer volhouden. Je kunt dan ook langer vetten verbranden en dan val je dus ook meer af.

Wanneer je de keuze maakt in een hoog tempo hard te lopen, dan gaat je lichaam suikers en koolhydraten verbranden, maar weinig vetten. Je valt daardoor dus niet minder snel af, maar je wordt wel sneller moe. Je gaat hierdoor wel je conditie trainen, maar je doel is nu slanker worden met hardlopen.

Slank worden met hardlopen combineren

Om te beginnen met hardlopen is het goed om eerst een minuutje rustig te joggen. Dit wissel je dan af met een minuut stevig wandelen.

Probeer dit twintig minuten vol te houden en zo kun je het beetje bij beetje uitbreiden. Ga dan twee minuten hardlopen en twee minuten wandelen. Je kunt ook de keuze maken voor twee minuten hardlopen en één minuut wandelen.

Op deze manier kun je slanker worden met hardlopen en het rustig opbouwen en langer volhouden. Je kunt het Slanker leven plan hierbij gebruiken. Je kunt dan namelijk beter afvallen met minder moeite en je krijgt daardoor een gezonder en vitaler leven.

Je gaat hierbij ook een sterker lichaam ontwikkelen en een gemakkelijk te volgen dieet kiezen. Je gaat het helemaal zelf doen, slanker worden met hardlopen samen met het Slanker leven plan.

Je lichaam zal er even aan moeten wennen, maar het is fijn dat je gewoon kunt blijven eten wat je lekker vindt! Bewegen is altijd goed dus combineer het met elkaar en je gaat snel resultaten zien!

Het streefgewicht dat je in gedachten hebt, ga jij binnenkort behalen, beloon jezelf voor iedere goede stap!

Klik nu hier als je slank wilt worden met behulp van het VITADIS dieet >>