Pillen om af te vallen

Afvallen met pillen

Je hebt je keuze gemaakt. Je wilt afvallen met behulp van pillen.

Het kan zijn dat eerdere pogingen om af te vallen (anders en minder eten, meer bewegen) zijn mislukt of onvoldoende resultaat hadden.

Ben je bijvoorbeeld niet goed ter been dan zal meer bewegen een te moeilijke opgave voor je zijn. Je kunt ook door het gebruik van medicatie, waardoor je zwaarder wordt, nog steeds niets gevonden hebben om af te vallen.

Zouden pillen om af te vallen dan de oplossing voor je zijn? Oriënteer je, ben je onder behandeling van een huisarts of specialist, overleg met hem of haar, of neem een diëtist(e) in de arm.

Ook een apotheek en een drogist kunnen je verder helpen en adviseren als jij de weg inslaat van pillen om af te vallen. Wil je de kans op succes vergroten?

Probeer om naast het innemen van pillen of capsules anders te gaan leven, kies voor een gezondere leefstijl en gebruik de afslankpillen als aanvulling en ondersteuning, omdat eerdere pogingen niet het beoogde resultaat hadden.

Er zijn verschillende soorten afslankpillen die een andere werking hebben. Er zijn afslankpillen die het hongergevoel onderdrukken en er zijn pillen om af te slanken die zorgen voor een snellere vetverbranding.

Welke pillen kies je?

Niet alleen de juiste pillen om af te slanken zijn belangrijk, je dient tevens de juiste manier van leven vast te houden of te beginnen, niet voor zes weken, maar blijvend!

Veel mensen beginnen vol enthousiasme aan een dieet en denken dat het gemakkelijk gaat lukken om de kilo’s te verliezen.

Vaak lukt het ook wel, maar komen de pondjes er na verloop van tijd weer bij (jojo effect), erg frustrerend! Zorg er daarom voor dat je de verkeerde vetten, suikers en alcohol vermijdt, niet voor even, maar voor je hele leven!

Het zal even wennen zijn, maar als jij je daardoor energieker voelt, zul je het straks niet meer moeilijk vinden deze manier van leven blijvend te volgen.

Afslankpillen zijn een hulpmiddel en hebben het beste resultaat in combinatie met genoeg beweging (als je daartoe in staat bent) en een goed dieet, waarbij jij je laat begeleiden om er zeker van te zijn dat je op de goede weg bent.

Er is een groot aanbod van afslankpillen en niet allemaal zijn ze zonder risico te gebruiken.

Door de grote hoeveelheid in variatie van de afslankpillen, die op de markt te vinden zijn, is het moeilijk een goede keuze te maken.

Kies in elk geval voor afslankpillen met natuurlijke stoffen. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten pillen om af te vallen:

  • laxeermiddelen, dit zijn snelwerkende pillen met een rigoureuze aanpak. Pas op voor het verliezen van teveel vocht. Gebruik laxeermiddelen nooit langdurig!
  • eetlustremmers, dit zijn afslankpillen die je hongergevoel tegengaan en je eetlust wordt minder. Vreetbuien verdwijnen.
  • vetverbranders, deze afslankpillen stimuleren de vetverbranding. Overtollig vet wordt beter en sneller verwerkt en afgevoerd, om je energie op peil te houden is ondersteuning met vitaminen en mineralen belangrijk

Bijwerkingen pillen om af te vallen

Niet alle afslankpillen zijn voor jou geschikt. Lees in elk geval de bijsluiter van het product dat je wilt kopen of lees de informatie die je online kunt vinden.

Raadpleeg je huisarts als jij van plan bent afslankpillen te gaan slikken, zeker als je medische klachten hebt en laat je begeleiden in het afslankproces door een professional.

Een afslankpil is geen wondermiddel en je zult zelf er alles aan moeten doen om af te vallen.

Een afslankpil kan je wel juist dat duwtje in de rug geven om je nieuwe leefstijl vol te houden: je hebt geen hongergevoel, je wordt energieker dus ook het sporten kun je oppakken.

Zorg dat je de juiste afslankpillen slikt en koop geen onbetrouwbare wondermiddelen, probeer afslankpillen via een arts of apotheek te verkrijgen.

Van de verkeerde pillen kun je behoorlijk ziek worden, met de juiste pillen koop je de ondersteuning die je nodig hebt om het afvallen vol te kunnen houden.

Een strak lichaam met afvalpillen?

Wat zou het voor veel mensen fijn zijn als er een pilletje op de markt was waardoor ze een mooi strak lichaam krijgen.

Voor mensen die al jaren te kampen hebben met overgewicht en er erg onder lijden, zou dit een droom zijn die uitkomt.

Helaas bestaat dat pilletje nog niet! Je mag, ondanks alle reclame over de afslankpillen, geen wonderen verwachten.

Naast het slikken van een afslankpil moet je tevens in beweging komen (voor zover je dat kunt) en moet jij goed letten op wat je eet en drinkt.

Afvallen is hard werken en heel bewust leven, weet wat je allemaal in je mond stopt! Houd dat laatste eens een tijdje bij, je zult er versteld van staan.

Verwacht niet dat je zonder enige moeite van jouw kant kunt afvallen. Geen enkel pilletje kan daarvoor zorgen.

Gebruik de afslankpillen als ondersteuning (en niet als enige middel) om een gezond lichaam te krijgen. Ga minder en gezonder eten en drinken met of zonder dieet, probeer meer te bewegen in de buitenlucht en in de sportschool of thuis.

Probeer dat ook vol te houden (ook bij slecht weer) en slik die afslankpil als hulpje.

Zit je eenmaal op de goede weg en word je slanker, je lichaam strakker, dan zal de energie die je daardoor krijgt ervoor zorgen dat het steeds gemakkelijker wordt om deze manier van leven vol te houden: blijven bewegen en niet meer eten dan je verbruikt, waardoor de afslankpillen overbodig zullen worden.

Je kunt dan heel trots zijn op jezelf dat je dit hebt bereikt. Waarschuwing: er zijn gevaarlijke afslankpillen online te koop, koop vertrouwd en verantwoord.

Het is jammer dat men mag verdienen aan ondeugdelijke en zelfs gevaarlijke en ziekmakende producten. Je bent gewaarschuwd dus weet wat je koopt als jij pillen wilt kopen om af te vallen.