In 3 weken 5 kilo afvallen

In 3 weken 5 kilo afvallen

Wil je graag in 3 weken 5 kilo afvallen? Dit doel kun je realiseren door gezond te eten en meer te bewegen. Zorg er daarom voor dat je nu weet hoe je er voor staat.

Meet je gewicht, je BMI en je middelomtrek. Je kunt dan zelf bekijken of je een gezond gewicht hebt of dat je inderdaad een paar kilo af moet vallen.

Als je af moet vallen, dan kun je verder lezen hoe je dat het beste aan kunt pakken. Er zijn verschillende manieren om je doelen te bereiken, meer bewegen en gezonde voeding spelen hierin een grote rol.

Als je eens voor jezelf inzichtelijk gaat maken wat je eet, heb je al een eerste stap gezet. Noteer maar eens van een hele week wat je per dag nuttigt.

Het gaat dan over zowel eten als drinken. Door vruchtensappen en koffie te drinken krijg je vaak veel suikers binnen en dat is wat we vaak vergeten.

Je kunt beter water drinken en dat kan dan ook de eerste stap zijn die je direct kunt zetten om je doel in 3 weken 5 kilo afvallen te bereiken.

Hoe eerder je er mee gaat beginnen, hoe sneller je ook resultaat gaat zien, dat is logisch. Begin niet morgen maar nu! Van uitstel komt afstel!

In het begin is het misschien even wennen om veel water te drinken en de rest te laten staan, maar je zult er snel aan gewend zijn.

Zet een kan of een groot glas water op je bureau tijdens je werkzaamheden en bij je maaltijden. Op die manier krijg je in ieder geval al op verschillende momenten extra water binnen. Probeer 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.

 

Ben je klaar om af te vallen?

Afvallen heeft alleen zin wanneer je er klaar voor bent. Je hebt je doel al bepaald, want je wil in 3 weken 5 kilo afvallen, maar ben je er ook klaar voor?

Als je er achter staat en je wil je leefwijze aanpassen, dan is dat een goed moment om te beginnen. Zorg dat je je huidige eetpatroon goed kent, weet wat je eet en welke dingen je dan moet laten staan.

Stel je er goed op in, maak een plan hoe je het gaat bereiken, wat je per dag gaat eten en wat je gaat doen om meer te bewegen.

Als je dat hebt gedaan en je staat er achter, dan ben je er klaar voor en kun je beginnen om je doel in 3 weken 5 kilo afvallen te bereiken.

 

Streefgewicht en voornemens maken

Wat is je streefgewicht en welke goede voornemens heb je? Als je dat op een rijtje hebt staan, dan kun je je doel nog beter bereiken met subdoelen.

Je kunt wel een doel hebben, in 3 weken 5 kilo afvallen, maar in de tussentijd wil je ook jezelf kunnen belonen voor wat je hebt bereikt.

Daardoor motiveer je jezelf namelijk om door te gaan en krijg je weer nieuwe energie om verder te gaan. Je kunt bijvoorbeeld doelen stellen zoals in week 1, 1,5 kg afvallen, in week 2, 2 kg afvallen, etc.

Weeg jezelf op een vast moment en bekijk dan hoe je er voor staat. Blijf gezond eten en meer bewegen, maar wel op een verantwoorde manier!

Je hoeft niet direct naar de sportschool. Het gaat er om dat je inziet dat bewegen van belang is, dat bewegen je meer energie geeft en je je daardoor fitter gaat voelen.

Meer wandelen en fietsen zal je al helpen om af te vallen en daarvoor is geen sportschool nodig. Ook thuis kun je met fitnessapparaten aan de slag gaan en daardoor gewicht verliezen.

Bouw het allemaal wel rustig op, zodat je geen blessures krijgt.

 

Begeleiding of zelf doen?

Wil je alleen in 3 weken 5 kilo afvallen of heb je hulp nodig? Het kan zijn dat je een tijdje geleden een vergeefse poging hebt gedaan en dat je nu succes wil boeken.

Daarvoor kun je dan de mensen in je omgeving op de hoogte brengen en zeggen dat je af wil vallen. Zij moeten je dan geen vette dingen meer aanbieden zoals chips, taart en snoep.

Zij kunnen met je meedenken en misschien willen zij ook wel afvallen en met je meedoen. Dit maakt het voor jou wel een stuk gemakkelijker om je doel in 3 weken 5 kilo afvallen te bereiken.

We hebben nog een oplossing voor jou en dat is dat je met Vitadis aan de slag kunt gaan en dat maakt het afvallen ook een stuk gemakkelijker.

Je hebt in dat geval geen begeleiding nodig, alleen maar mensen die je stimuleren en motiveren om door te gaan, omdat je zo goed bezig bent.

 

VITADIS Slanker Leven-plan

Dankzij VITADIS Slanker Leven-plan voel je je snel weer fitter en gezonder. Een minimale aanpassing in je normale eetpatroon en jij gaat al snel de voordelen zien van dit plan.

Dankzij een aantal professionele koks kun je snel aan de slag met de lekkerste gerechten. Zij hebben namelijk een uitgebreide receptengids voor je samengesteld.

Met de recepten uit de gids kun je snel gewicht verliezen en voel je je snel fitter worden. Je lichaam wordt gezonder en sterker en je merkt ook al snel dat je meer energie krijgt.

Je hoeft maar weinig aan te passen en je hebt gewoon zes vaste eetmomenten per dag. Ervaar daarom ook alle voordelen met het VITADIS Slanker Leven-plan.

Je gaat snel resultaat boeken en dan weet je ook meteen waarom zoveel mensen je al voor zijn gegaan. Wacht niet langer, maar zorg dat je die overstap ook gaat maken en inziet hoe jouw lichaam er op gaat  reageren.

Weinig aanpassingen en vol vertrouwen aan de slag met het VITADIS Slanker Leven-plan.

Begin vandaag nog met dit plan en dan kun je in 3 weken 5 kilo afvallen. Waarom wachten? Begin nu.

Ben je nog niet begonnen met het Vitadis dieet? Waar wacht je nog op? klik hier en begin NU >>