Goed gewicht

Een goed gewicht is voor ieder mens verschillend. Dit heeft namelijk met zaken als je lichaamsbouw te maken.

Er bestaat daarom geen standaard getal dat voor iedereen geldt. Toch is heel goed te berekenen wat voor jou het ideale gewicht is. Eén ding is daarbij zeker, een dikke buik is nooit gezond.

De vraag voor velen is echter hoe ze dit gewicht kunnen bereiken. Het blijkt namelijk helemaal geen simpele opgave om op gewicht te komen en te blijven.

Plezier hebben

De mythe die rond afvallen hangt is dat het nooit leuk is. De reden waarom mensen dit denken is dat er veel methodes bestaan die ongezond en slecht werkend zijn.

Als je dit eens hebt geprobeerd en je afvalpoging is mislukt, dan is het niet vreemd dat je gelooft dat afvallen ronduit vervelend is.

Het is echter een ander verhaal wanneer je op een leuke manier blijvend kilo’s kunt kwijtraken. Dan blijkt afvallen helemaal niet zo vervelend te zijn en krijg je er zelfs plezier in.

De manier om dit te doen is door simpelweg niet blind te staren op eten. Een dieet houdt in de meeste gevallen in dat je heel veel dingen niet mag eten.

Je wordt gedwongen iedere dag hetzelfde te eten en het liefst zo min mogelijk. Dit is natuurlijk onmogelijk vol te houden voor normale mensen.

Als je echter gewoon kan eten wat je wilt en dat op de juiste manier doet, dan wordt afvallen een stuk plezieriger. Je ziet namelijk resultaat en tegelijkertijd kan je gewoon normaal blijven leven.

De juiste voeding eten en een goed gewicht

Veel soorten voeding zijn helemaal niet zo slecht voor je als je altijd dacht. Tegelijkertijd zijn er ook soorten voeding waar je beter niet te veel van kunt nemen. Door deze juiste balans te vinden zorg je ervoor dat je lichaam in een staat van afvallen wordt gebracht.

Dit is nodig om je overtollige vet te verbranden. Als je de juiste balans hebt gevonden zal je bijna direct merken dat je begint af te vallen. Dit plan helpt je daarbij.

VITADIS is namelijk een methode die zich richt op de juiste voeding op de juiste momenten eten. Zo is bijvoorbeeld het binnenkrijgen van voldoende eiwit de sleutel tot succes. In de producten van VITADIS, die je meerdere keren per dag neemt, zit een belangrijke hoeveelheid eiwit.

Dit zorgt ervoor dat je minder hongergevoel zal hebben en dat je spiermassa blijft houden. De voorwaarde is wel dat je je hieraan houdt. Als je namelijk afwijkt van het patroon zal je niet afvallen.

Naast VITADIS

Het grote verschil tussen VITADIS en andere methodes is dat je eenmaal per dag gewoon kunt eten wat je wilt. Tenminste, als je met behulp van de zorgvuldig samengestelde recepten lekkere maaltijden maakt.

Je kunt de ingrediënten gewoon in de supermarkt kopen. Dit maakt afvallen een stuk plezieriger en is een goed gewicht bereiken een stuk minder moeilijk aan het worden.

Als je deze gezonde levensstijl gewoon volhoudt staat niets je in de weg om gezond en sterk door het leven te gaan. Zo zal je altijd op een goed gewicht zijn.

Helpend daarbij is het doen van lichaamsbeweging. Door iedere dag iets te doen zal je niet alleen sneller afvallen, je zal ook sterker worden en in betere conditie raken. Dit zorgt ervoor dat je in het begin sneller zal afvallen.

Later in het proces zorgt het ervoor dat je op het goede gewicht dat je inmiddels bereikt zal hebben blijft. Bovendien helpt het je bij het ontspannen. Minder stress zorgt er ook voor dat je het programma beter vol kunt houden.

Makkelijk te volgen

VITADIS Kan je digitaal volgen. De benodigdheden worden met de post toegezonden en elk verder contact kan je gewoon op internet hebben. Je krijgt bijvoorbeeld e-mailnieuwsbrieven met tips en recepten.

Ook kan je zelf mailen, bellen of chatten als je vragen hebt. Je hoeft dus niet je levensstijl op pauze te zetten als je met vragen blijft zitten.

Zo wordt het makkelijker om het voedingspatroon te blijven volgen. Een goed gewicht bereiken zal ineens geen vervelende en onmogelijke taak meer blijken.

Ja, ik wil het VITADIS dieet volgen en mijn streefgewicht halen >>

afvallen