Gezond eten

Gezond eten is belangrijk omdat je minder snel ziek word. Gezond eten zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit.

Een goede balans in voeding zorgt voor een gezonde immuunsysteem. Wil je een gezonde immuunsysteem dan moet je op je voeding gaan letten en zorgen dat dit in balans komt. Hoe komt je immuunsysteem in balans?

  • Eet voldoende vers fruit
  • Vermijd zoveel mogelijk gifstoffen zoals alcohol en nicotine
  • Vermijd stress
  • Drink van voldoende water
  • Geef je lichaam genoeg rust door te slapen
  • Voldoende bewegen

Het eten van voldoende fruit en verse producten is erg belangrijk omdat deze producten er voor zorgen dat je immuunsysteem weer in balans komt. Door het eten van voldoende vitamine krijgt je lichaam een boost en heb je veel meer energie dan voorheen.

Gifstoffen zoals alcohol en nicotine werken tegenstrijdig als je wilt afvallen. In alcohol zitten veel ongezonde stoffen zoals suikers die erg slecht voor je zijn.

Alle soorten frisdrank zoals Cola, Fanta, Fernandes en alcohol bevatten veel suikers, Bij het nuttige van dit soort drankjes raakt je bloedspiegel van slag. Je suikerspiegel stijgt dan met snelle snelheid waardoor je immuunsysteem uit balans raakt.

Wanneer je veel stress hebt kun je niet optimaal functioneren. Dit kan er toe leiden dat je verkeerde keuzes maakt. In plaats van een gezonde appel neem je chocoladekoekjes of iets anders ongezonds. Stress kan je nacht rust verstoren en zorgen dat je immuunsysteem uit balans raakt.

Ik krijg vaak te horen dat mensen afvallen door alleen het drinken van voldoende water. Dit geeft aan dat het drinken van water bijdraagt aan een gezonde immuunsysteem. Drink bijvoorbeeld elke dag minimaal 1 liter water, een halve liter water in de ochtend en in de avond een halve liter.

Voldoende slapen vergroot de kans op een gezonde immuunsysteem. Door voldoende te slapen maak je betere keuzes en ben je overdag fitter. Als je onvoldoende slaapt zul je sneller vergeetachtig zijn en ben je door de kleinste dingen geïrriteerd.

Als je wilt afvallen moet je meer bewegen, voldoende bewegen draagt bij aan een gezonde immuunsysteem. De beste manier om af te vallen door middel van sporten is door interval trainingen te doen.

Een interval training is een training waarbij je een paar minuten veel inspanning verricht, en weer  tot rust komt en dan weer inspant en zo gaat het een aantal keer door hierdoor gaat je hartslag snel omhoog. En zul je snel resultaat zien.

Wat is precies gezond eten

Iedereen heeft hier zijn eigen invulling van wat gezond eten nou precies is. Gezond eten is dat je doodmiddel van verse producten aan de juiste hoeveelheid voedingswaarde komt. Gezonde voedingswaarde kunnen ongezond zijn wanneer je er teveel of juist te weinig van neemt. Dit geldt ook voor ongezonde voedingswaarde hier moet je ook niet teveel of te weinig van nemen.

Dus gezond eten is bestaat uit 2 delen. Wat ga ik eten en hoeveel? De juiste combinatie hiervan is gezond eten.

Je kunt er ook voor kiezen om af te vallen door het volgen van een dieet. In dit geval raad ik het dieet van VITADIS aan. Ik heb hier veel verhalen over gehoord en veel mensen vonden het een makkelijk te volgen dieet met snel resultaat.

Hieronder zal ik een aantal reviews plaatsen die mensen hebben gegeven nadat ze het dieet hebben gevolgd.

Gezond eten door middel een dieet is een veel voorkomende keuze en ook een goede keuze. Omdat diëtiste gespecialiseerd zijn in het maken van dieetschema’s.

VITADIS bied voldoende keus om u te laten genieten van u maaltijden. U heeft de keus uit 21 verschillende maaltijden die makkelijk en snel te bereiden zijn. Daarnaast krijgt u een persoonlijke coach die u zal motiveren en stimuleren waar nodig.

Klik hier als u het dieet wilt proberen >>