Gewicht verliezen in 1 week

Gewicht verliezen in 1 week

Wil je gewicht verliezen in 1 week? Vraag jezelf dan af hoeveel je wil verliezen in een week. Gaat het over 1 kilo of wil je proberen 3 kilo af te vallen in een week?

Snel afvallen is iets waar veel mensen wel wat van willen weten, snel resultaat zien motiveert je namelijk om door te gaan.

Misschien heb je in de zomer wel zin in een leuke vakantie aan het strand en wil je een paar kilo afvallen. Zorg er dan voor dat je nu aan je doelen gaat werken en begint met afvallen.

Je wil gewicht verliezen in 1 week, maar je wil niet het bekende jojo effect.

Daarom is het goed dat je op tijd gaat beginnen, zodat je je lichaam kunt laten wennen aan een nieuw eetpatroon en zo kun je jezelf er ook beter op instellen.

 

Hoe kun je gewicht verliezen in 1 week?

Iedere week kun je veel kilo’s aankomen, maar ook afvallen. Je wil nu gewicht verliezen in 1 week.

Daarvoor zijn er een paar dingen die je moet weten en die je aan moet passen in je eetpatroon en aan leefstijl. Als je genoeg gaat bewegen en gezond gaat eten, dan ga je vanzelf snel afvallen.

De voeding van tegenwoordig bevat veel granen en suikers en deze kun je maar beter vermijden, want het zijn echte dikmakers.

Koolhydraten moet je wel binnen krijgen, omdat je hier energie uithaalt om dingen te doen. Let er dus goed op welke koolhydraten je gaat eten en kies alleen voor de variant waardoor je niet dik gaat worden.

Bewegen is ook van belang als je gewicht verliezen wil verliezen in 1 week. Hoe doe je dat? Door vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan.

Ook kun je beter de lift vermijden en de trap nemen. Het wil niet meteen zeggen dat je dagelijks naar de sportschool moet, je kunt vanuit huis en op je werk al veel meer bewegen.

Denk er maar eens over na hoeveel dingen je anders kunt doen, waardoor je meer in beweging komt. En dat zijn er meer dan je denkt!

 

Snel gewicht verliezen in 1 week

afvallen zonder bewegenJe kunt op een goede manier snel gewicht verliezen in 1 week. Je gaat dan geen suikers en koolhydraten meer eten, je kiest voor gezonde vetten en groenten en je gaat meer bewegen.

Als je daar een week lang goed aan gaat denken, dan kun je goed afvallen.

Maar blijf het ook volhouden, want als je na een week weer veel vettigheid gaat eten, dan zit het gewicht er ook zo weer aan.

Blijf daarom volhouden en jezelf motiveren. Je wil gewicht verliezen in 1 week, maar je wil ook blijvend resultaat.

Dat vraagt om een aangepast eetpatroon en een andere leefstijl dan je nu gewend bent.

  • Suikers kun je missen en koolhydraten kun je minderen. Als je een witte boterham eet, dan wordt deze in korte tijd omgezet in suikers. Je krijgt van koolhydraten wel energie, maar het wordt in je lichaam snel omgezet als lichaamsvet en dat wil je juist voorkomen.
  • Je gaat meer gezonde vetten en meer groenten eten. Deze heb je nodig om energie te krijgen en om te kunnen leven. Je verliest hierdoor ook sneller je gewicht en je hebt dan ook geen hongergevoel. Probeer iedere dag zelf te koken, daardoor weet je wat je binnenkrijgt en kun je aan de slag met verse groenten. Veel beter dan alles kant en klaar kopen, want daar zijn weer stoffen aan toegevoegd die je lichaam niet nodig heeft. Eet iedere dag verschillende kleuren groenten en wissel goed af. Gezonde vetten zijn van belang en daarbij kun je denken aan koudwatervis (haring, sardientjes en wilde zalm), maar ook aan grasgevoerd vlees, scharreleieren die rijk zijn aan Omega 3, kokosnootolie, zonnebloempitten, avocado, pompoenpitten en sesamzaad(olie).

  • Meer bewegen is voor iedereen goed. Een groot deel van de dag breng je vaak zittend door en dat is niet goed om af te vallen. Het beste is het om na iedere maaltijd een half uur te wandelen en dan ben je ook even buiten. Alleen maar goed voor je vetverbranding. Je wil toch ook gewicht verliezen in 1 week? Dit kan als je nu ook meer gaat bewegen, vaker wandelen en fietsen gaat er voor zorgen dat je ook af gaat vallen. Meer bewegen in combinatie met de juiste voeding geeft snel resultaat.

 

VITADIS Slanker Leven-plan

Wil je je graag gezonder voelen en ook fitter worden? Dan kan het VITADIS Slanker Leven-plan je daarbij helpen. Met kleine aanpassingen aan je normale eetpatroon kun je al beginnen.

De uitgebreide receptengids is samengesteld door professionele koks.

De voordelen van het VITADIS Slanker Leven-plan zijn groot, zo kun je snel gewicht verliezen met deze maaltijden, maar je krijgt ook een sterk en gezond lichaam en meer energie.

Je hoeft maar weinig aan te passen en je hebt gewoon zes vaste eetmomenten per dag.

Dat klinkt toch ook ideaal? Dit is ook gemakkelijker vol te houden dan een streng dieet, maar je weet wel zeker dat het nu gaat werken!

Als je ook resultaat wil zien, kies er dan ook voor om die keuze vandaag nog te maken en stap over naar het VITADIS Slanker Leven-plan.

Je voelt je snel fitter en merkt ook in korte tijd dat je meer energie krijgt. Genoeg redenen dus om over te stappen en je leefstijl aan te passen.

Als je vandaag nog met dit plan gaat beginnen dan kun je snel gewicht verliezen in 1 week.

Het is belangrijk dat je vol blijft houden en er ook eens goed voor gaat zitten of je loopt een blokje om en bedenkt wat en hoe je het gaat doen.

Vervang in elk geval meteen, dus vandaag nog, alle snacks door gezonde tussendoortjes.

Als je doelen hebben moet je ze proberen te halen. Begin nu met het realiseren van je doelen >>