Dieetmaaltijden

Dieetmaaltijden


Dieetmaaltijden
Je hebt besloten dat je wat kilo’s kwijt wilt. Je bent een beetje te dik en je zit niet meer lekker in je vel.

Of je hebt juist flink te kampen met overgewicht en daardoor is het om gezondheidsredenen nodig dat je gaat afvallen. Waar begin je dan?

Wie op dieet gaat, gaat dus een andere keuze maken met betrekking tot het eten en drinken dat hij tot zich neemt.

Je gaat kiezen voor voeding die goed is voor je lichaam in plaats van voeding die alleen maar lekker is, maar verder niets toevoegt. Dit is een goede stap.

Om daarbij te helpen is het goed om te weten wat dieetmaaltijden zijn. Wanneer je weet welke maaltijden je gaan helpen bij het bereiken van je doelen kan je hier veel profijt van hebben.

Er zijn namelijk nog best veel producten die lekker zijn die je gewoon nog mag eten.

Toch moet je het begrip dieetmaaltijden iets breder zien. Het gaat eigenlijk om alle voeding die je kunt eten als je bezig bent om af te slanken.

Dit hoeft dus niet per se alleen maar over het gezond bereiden van normale voeding te gaan. Er zijn namelijk ook tal van andere mogelijkheden.

VITADIS Low Carb 2.0


De meeste mensen zien de beroemde shakes en aanmaakmaaltijden als de echte dieetmaaltijden. Dat is ook niet vreemd.

Het is immers geen geheim dat deze methodes zeer goed werken. In de meeste gevallen werken ze echter maar voor een korte periode. Daar is een verklaring voor.

Wanneer je aan een programma begint waarbij je afhankelijk bent van een specifiek middel, dan kan je daar dus niet meer van afwijken.

Na enige tijd gaat dit tegen je werken. Je moet namelijk dag in, dag uit hetzelfde eten. Wat ooit lekker en effectief was gaat je dan tegenstaan omdat het vies wordt en je niet meer afvalt.

De truc is dus om de gulden middenweg te vinden. Dit is waar VITADIS Low Carb 2.0 in beeld komt.

Dit plan werkt namelijk met zes maaltijdmomenten per dag, waarvan er vijf gebaseerd zijn op de VITADIS-producten die vol eiwit zijn. Dit klinkt natuurlijk bekend in de oren.

Het zesde moment is echter een ander verhaal. Daar kan je namelijk invulling aan geven met andere producten.

Denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding met producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Zo zorg je dus voor de afwisseling die bij andere plannen ontbreekt, zonder dat het schadelijk is.

Gewone dieetmaaltijden


De gewone maaltijden die je eet als je dit plan volgt kan je echter ook aanmerken als dieetmaaltijden.

Het is namelijk wel de bedoeling dat je gewoon let op wat je tot je neemt. De dingen die je kookt moeten dus bij voorkeur wel zo gezond als mogelijk zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse groente. Er zijn heel veel manieren waarop je dit lekker kunt bereiden.

Je hoeft dan niet met tegenzin dingen tot je te nemen, maar kunt er gewoon van genieten. Zonder dat je er zwaarder van wordt of dat je je dieet schaadt.

Ook mager vlees kan je tijdens deze maaltijden tot je nemen. Vlees is ook goed te bereiden zonder dat je er schadelijke dikmakers voor hoeft te gebruiken.

Een bord met bijvoorbeeld kip en verse groente is natuurlijk prima al diner. Dit maakt het volhouden van het plan een stuk gemakkelijker.

In combinatie met de maaltijden die je de rest van de dag tot je neemt en eventueel wat andere hulpmiddelen kan je dus flink snel afvallen.

Andere hulpmiddelen kunnen een sportprogramma zijn, maar bijvoorbeeld ook supplementen zoals afslankpillen. Pas wel op dat je niet de verkeerde dingen combineert als je hiervoor kiest.

Recepten vinden


Wanneer je kiest voor VITADIS Low Carb 2.0, dan krijg je de recepten er deels bij.

Wie echter meer te weten wil komen kan ook op andere plekken goede recepten voor maaltijden vinden die je tijdens een dieetperiode tot je kan nemen. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden.

Het voordeel van een voorraad aan recepten die je kunt gebruiken tijdens je dieet is dat het makkelijker wordt om te variëren.

Variatie is namelijk een belangrijke sleutel waar het gaat om het volhouden van een bepaald patroon. Hoe meer diversiteit er in jouw voeding zit, hoe beter dat voor jouw lichaam is. En hoe langer je gemotiveerd blijft.

Wie een kleine zoekopdracht op een van de beroemde zoekmachines uitvoert kan al snel van alles vinden. Of het nu gaat om recepten rondom een bepaald product.

Of juist om recepten waar voedingsstoffen die je moet vermijden zijn gehaald, alles is te vinden.

Een ander voordeel is dat je van alles wat kunt vinden. Maaltijden vol vlees of vis, of juist vegetarische maaltijden zijn in grote aantallen te vinden.

Ook soepen en bijvoorbeeld smoothies zijn gemakkelijk in grote hoeveelheden aan recepten te verkrijgen.

Zo kan je dus een heel schema opstellen waarin je dagelijks anders eet.

Bereiden


Wie wil afvallen moet er wel enig werk in durven steken. Dat geldt bijvoorbeeld wanneer je gaat sporten. Maar dat geldt ook voor je voeding.

Je hebt er wel enig doorzettingsvermogen voor nodig. Het gaat je namelijk wat extra moeite kosten om alle zaken goed te regelen. Dit geldt voor een aantal dingen.

Allereerst zal je de juiste producten bijeen moeten zoeken. Zo geldt voor groente dat vers altijd vele malen beter is dan alles wat uit blik komt.

Je zal dus misschien wel meer dan een winkel moeten bezoeken je zal misschien ook wel vaker dan je gewend bent boodschappen moeten doen.

Ook het koken van de maaltijden zelf kost enig werk. Er zitten eigenlijk geen magnetronmaaltijden bij.

Je zal dus tijd moeten maken om in de keuken te gaan staan. Aan de andere kant kan je wat tijd winnen doordat de andere maaltijden een stuk gemakkelijker te bereiden zijn.

Wanneer je over de juiste mindset beschikt, dan moet het realistisch zijn om je doelen met betrekking tot afvallen te bereiken.

Wanneer je het op deze manier aanpakt dan is de kans zelfs flink wat groter dat je ook daadwerkelijk blijvend de kilo’s eraf krijgt.

 

 

Klik hier als je het Vitadis dieet wilt volgen met alle gezonde en lekkere maaltijden >>