Dieet shakes

Dieet shakes proberen? Wil je snel op je steef gewicht zitten maar weet je niet elke dieet shake je moet gebruiken? De VITADIS dieet shakes zal voor u de beste keuze zijn.

DE VITADIS dieet shakes bestaat uit 21 verschillende soorten shakes die zelf te bereiden zijn. Gemiddeld eten mensen 3 grote maaltijden per dag. Deze 3 maaltijden zorgen er voor dat wij meer voedingsstoffen binnen krijgen dan nodig is.

Al deze energie en calorieën die wij te veel binnen krijgen worden omgezet in vet. Ons leven bestaat tegenwoordig uit snel eten en weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Vaak nemen we daardoor de verkeerde keuzes zoals het eten van fastfood. Door het eten van fastfood wat erg ongezond is krijgen wij voedingsstoffen binnen die we niet nodig hebben en daar door hebben we overgewicht.

Het VITADIS shake dieet gaat er voor zorgen dat je weer op je steef gewicht zult komen. Er zijn veel verschillende shakes, zo zijn er bijvoorbeeld shakes die u gaan helpen bij het verbranden van vet (afval shakes).

Eiwit shakes zijn bedoel voor sporters. Veel sporten die hun spieren gebruiken gebruiken eiwit shakes. Dan heb je ook nog de groente shakes deze shakes worden bijvoorbeeld gebruikt om te ontgiften. En fruit shakes worden gebruikt om genoeg vitamines binnen te krijgen.

Als je wilt afvallen heb je een shake nodig die voedingstoffen bevat  die je zullen helpen met vet verbranden. De belangrijkste voedingstof die een dieet moet bevatten is eiwitten.

Ja, ik wil het dieet shake van VITADIS proberen >> 

Dieet shakes en eiwitten

Er zijn 3 voedingstoffen die van groot belang zijn als je gaat afvallen.

  • Eiwitten
  • Koolhydraden
  • Vetten

Eiwitten zijn belangrijk omdat ze zorgen voor spier herstel na het sporten. Maar ze zorgen er ook voor dat jij geen honger krijgt, je lichaam maakt geen hongerhormonen meer aan.

dieet shakes

Het grootste honger hormoon dat je lichaam aanmaakt is ghreline. Ghreline zorgt er voor dat er een seintje naar de hersens gaat die aangeeft dat je moet gaan eten. Afvallen met eiwit shakes zorgt er voor dat er veel minder ghreline in je lichaam is en daardoor ga je minder eten.

Wanneer je honger hebt en zin hebt om ongezond te gaan eten heb je duidelijk een te kort aan eiwitten.

Een eiwit shake is de perfecte aanvulling voor een gezonde voedingspatroon. De beste combinatie van een dieet is het eten van een koolhydraat arme voeding en eiwit rijke shakes.

Het is Makkelijk om een eiwit shake te maken met eiwitpoeder. Dit kun je drinken met water of melk. Je kunt er ook voor kiezen om een eiwit shake te maken met natuurlijke producten.

Als je zelf je eiwit shake wilt maken moet je zorgen dat je shake genoeg eiwitten bevat, producten met veel eiwitten zijn amandelmelk, Griekse yoghurt of groentes. Je kunt voor de zekerheid ook een extra schepje eiwit poeder er bij gooien zodat je zeker weet dat je genoeg eiwitten hebt.

Op lange termijn is het verstandig om koolhydraat arm te eten en meer eiwitten, vetten en groentes. Het is aangeraden om dit te combineren met 2 shakes per dag.

Daarnaast is het goed om vezels te eten, vezels bevatten complexe koolhydraten. Vezels zorgen er voor dat je een vol gevoel krijgt. Vezels zijn koolhydraten die je alleen kunt vinden in planten. Vezels spelen een belangrijke rol in ieder gezond en gebalanceerd dieet.

Wil je direct beginnen met het dieet klik nu hieronder.

Klik nu hier om direct te beginnen met het dieet>>