Dieet schema

Het kiezen van een dieet schema  is niet lastig, maar je moet wel de juiste keuze maken. Elke schema heeft een ander doel. Zo zijn er bijvoorbeeld schema’s die je helpen met afvallen, vet verliezen, afslanken en spieropbouw.

Het VITADIS slanker leven plan helpt u bij het kiezen van een goed en gezond schema. Ze zullen contact met u opnemen en vragen wat u doelen zijn op basis daarvan zullen ze een aangepast schema voor u maken. Daarnaast zullen ze als u dat wilt elke dag een mail sturen met daarin informatie en tips die u nodig zal hebben.

Een goede en gezonde dieet schema houd rekening met u en zorgt dat u geen honger heeft. De beste voedingswaarde die honger stilt is eiwitten. In veel dieet schema’s zie je eiwitten voorbij komen. Eiwitten kun je binnen krijgen door eiwit repen te eten of eiwit shakes te drinken of gewoon uit voeding bijvoorbeeld kip, vis of ei.

De VITADIS coach zal u hier meer over vertellen en zal u ook vertellen wanneer iets moet eten. Dit alles gebeurt natuurlijk aan de hand van een schema.

Het VITADIS personeel is gespecialiseerd in het op maat maken van een dieet schema. Een dieet schema maker houd rekening met u leeftijd. Hoe ouder je word hoe minder je gaat eten.

Ben je een man of vrouw? Hierin zit ook veel verschil, een man heeft meer voeding nodig dan een vrouw. Welk doel heb je voor ogen. Wil je afvallen, aankomen, afslanken, vet verliezen of spieren kweken enzovoorts.

Kortom je kunt niet zomaar een gratis dieet schema van internet plukken en hiermee aan de slag gaan. Wil je een dieet schema op maat VITADIS gaat u daar bij helpen.

Klik hier als je wilt afvallen met VITADIS >>

Verschillende dieet schema’s

Er zijn een aantal dieet schema’s die erg bekend zijn en door veel mensen worden gebruikt. Ik zal deze schema’s met u doornemen en een toelichten geven.

  • Koolhydraat arme dieet

Dit is een dieet die er voor zorgt dat je minder koolhydraten gaat eten. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in brood, pasta, rijst en aardappelen. Koolhydraten worden vaak vervangen door eiwitten of vetten. Koolhydraten zorgen er voor dat je moeilijk gaat afvallen en zijn dus een belemmering.

  • Vet arme dieet

Dit is een dieet die er voor zorgt dat je minder vetten binnen krijgt. Door het eten van vet arme voeding zal je lichaam snel afvallen. Een vet arme dieet staat ook wel bekend onder de naam ” crash dieet”  omdat je weer aan komt als je stopt met het dieet. Een vet dieet is niet geschrikt voor een lange termijn.

Een crash dieet is een dieet die je niet lang zult volhouden omdat het weinig voedingswaarde bevat, en je houd er een hongerig gevoel aan over. Het is niet aan te raden om dit dieet langer te volgen dan 7 dagen.

  • Calorie arm dieet

Calorie arm dieet is een dieet die de dagelijkse consumptie van calorie bijhoud en verminderd. Als je de calorieën bij houd zul je snel afvallen. Dit is een moeilijk te volgen dieet omdat je constant bezig bent met het tellen van je calorieën. Veel mensen hebben hier geen tijd voor en geen zijn in.

  • Eiwit rijk dieet

Dit is een dieet die er voor zorgt dat je weinig honger krijgt omdat eiwitten je een vol gevoel geven. je hebt dan weinig trek. Veel mensen maken gebruik van de eiwit shakes die er voor zorgen dat je makkelijk aan eiwitten komt. Eiwitten zijn een belangrijke voedingsstof voor je lichaam. Eiwitten bestaan uit lange ketens van aminozuren.

Wanneer je eiwitten binnen krijgt gaat dit naar je verteringskanaal in dit kanaal word alles verteerd tot kleine stukjes eiwit. Deze kleine stukjes eiwitten zullen je lichaam betreden als bouwstof. Dit houd in dat je lichaam na het sporten veel eiwitten kan gebruiken.

Eiwitten zorgen daarnaast voor een verhoogt vet verbrandings- gehalte.

Wil je op een gezonde manier afvallen Klik nu hier >>