Dieet recepten

Dieet recepten advies nodig? Dan bent u hier op het juiste adres. Veel mensen willen zelf hun recepten samenstellen maar weten daardoor niet of ze de juiste voedingswaarde binnen krijgen.

Je kunt je recepten het best laten maken door een professional. Deze heeft verstand van voedingswaarde en voedingsstoffen. Bij VITADIS horen deze recepten in je pakket, je hebt keuze uit 21 verschillende soorten recepten die je makkelijk en snel kunt bereiden.

Deze 21 recepten bestaan uit maaltijden, ontbijt, lunch en tussendoortjes. Alle recepten zijn van een hoge kwaliteit.

Waar moet een dieet recept aan voldoen? Dit is een vraag die veel gesteld word. Dit is afhankelijk van je doel, als je als doel hebt om spiermassa op te bouwen kun je het best voor een eiwitrijk recept kiezen.

We zien dat veel mensen hun dieet recepten laten liggen en kiezen voor een zelf gemaakt recept wat wij erg toe juichen. Veel mensen gaan hier de fout in want een dieet recept is er voor bedoelt dat jij bijvoorbeeld meer eiwitten gaat eten en minder koolhydraten.

Meestal bevat het zelf gemaakte recept niet de voedingswaarde die er voor gaan zorgen dat jij je gewenste resultaat haalt.

VITADIS heeft een persoonlijke coach die al u vragen zal beantwoorden. Ze zal u motiveren wanneer dat nodig is en corrigeren wanneer u zich niet aan de afspraken houdt.

 Soorten dieet recepten

Er zijn verschillende soorten dieet recepten allemaal met een andere doel. Een recept kan bijvoorbeeld als doel hebben om de cholesterol te verlagen, bloeddruk verlagen, afslanken of de kans op hart- en vaatziektes verminderen.

De meeste dieet recepten zijn gemaakt om af te vallen. Een dieet recept bevat veel eiwitten en weinig koolhydraten. Eiwitten zorgen voor een vol gevoel waardoor je weinig trek hebt om te eten.

Eiwitten zijn soort van bouwstenen voor je lichaam. Het word daarom ook aangeraden om na het sporten eiwitten te nuttigen dit kun je doen door eiwit shakes te drinken of producten te eten die veel eiwitten bevatten.

Wilt u vandaag nog beginnen met afvallen? Klik dan hier >>