Buikvet verliezen

Buikvet verliezen kan erg lastig zijn als je niet weet hoe je je lichaam moet voeden en wat voor sport oefeningen je moet doen. Het is onmogelijk om alleen het vet op en rond je buik te verliezen. Als je lichaam actief is en aan het zweten is van het sporten is je lichaam calorie├źn en energie aan het verbranden.

Dit gebeurt door heel je lichaam je heupen, benen, billen, borst en buik. Op de ene plek van je lichaam gaat dat wat sneller dan de andere plek. Het is helaas niet mogelijk om specifiek op bepaalde plekken zoals heupen, benen, billen, borst en buik vet te verliezen.

Er zijn een aantal verschillen tussen man en vrouw op het gebied van het opslaan van vetten. Als mannen veel vetten binnen krijgen worden deze vaak opgeslagen rond de buik streek. Bij vrouwen worden de vetten opgeslagen rond hun benen, dijen, heupen en buik.

Mannen raken hun vetten sneller kwijt omdat ze een sterk lichaam hebben en daardoor meer vet cellen om kunnen zetten in spieren.

Het vrouwelijk lichaam heeft het lastiger als het gaat om het kwijt raken van vetten. Ze heeft deze vetten immers nodig om op een gezonde manier de zwangerschapsperiode door te komen.

5 kilo afvallen

Het krijgen van een platte buik is voor man en vrouw even moeilijk. Voor de mannen worden de spieren sneller zichtbaarder dan bij een vrouw. Gelukkig hebben de meest vrouwen ook niet het doel om een wasbordje te krijgen. De meeste vrouwen willen een platte buik met zo min mogelijk vet.

Dit dieet zal u helpen met het krijgen van een platte buik >>

Het belangrijkste wat je moet doen als je een strakke buik wilt, is op je voeding letten. Je voeding is 80% van je dieet en 20% is sporten. Vaak word er gezegd dat je met alleen buikspier oefeningen je buikvet kunt kwijtraken. Dit is niet waar.

Er word ook vaak gezegd dat je minder vetten moet gaan eten. Dit is voor een deel waar omdat er gezonde en ongezonde vetten zijn. Ik zal hier niet teveel op ingaan om het voor u makkelijk te houden. Gezonde vetten kun je blijven eten deze zijn te vinden in vette vis, kokos, noten, avocado’s en eieren. Deze producten zullen het afslank proces versnellen.

Als je een slanker lichaam wilt is het belangrijk om meer 5 of 6 eet momenten op een dag te nemen. Je eet op deze momenten in kleine beetjes dit zorgt er voor dat je lichaam constant op het zelfde level is.

Als je lichaam ineens hard moet werken omdat je veel hebt gegeten kan je lichaam het niet aan en worden sommige voedingswaarde slecht verteerd.

Buikvet verliezen en sporten

Soms is het ook goed om je lichaam te verassen door niet te ontbijten. Veel mensen zeggen dat ontbijten een van de belangrijkste eet momenten van de dag is. Als je geen honger hebt waarom zou je dan ontbijten?

Het is beter om dit over te slaan en in de middag te gaan sporten om vervolgens uit gebreid te gaan lunchen. Als je er voor kies om te ontbijten doe dit dan niet meet koolhydraten.

Kies in de ochtend voor een ontbijt meet eiwitten. Eiwitten geven je een vol gevoel en zorgen dat je weinig gaat eten de rest van de dag. Dit zorgt er voor dat je weinig calorie├źn gaat eten.

Sporten verhoogd en versnelt zeker het afslank proces. Maar welke manier is het beste om buikvet kwijt te raken. De beste manier om buikvet kwijt te raken is om intensiteitstrainingen te doen in de plaats van cardio trainingen.

Een intensiteitstraining houd in dat je voor korte tijd veel inspanning verricht en daarna weer tot rust komt. Je kunt hiervoor bij de plaatselijke sportschool om advies vragen.

Buikvet verliezen kun het het beste combineren met het afval dieet van VITADIS.

Klik hier als je wilt afvallen met VITADIS >>