Buikvet verbranden

Buikvet verbranden kun je op verschillende manieren doen. Je kun gezonder gaan eten daarmee bedoel ik eet vooral minder snacks en fastfood.

En daarnaast kun je meer gaan bewegen. Echter is het belangrijk om op je voeding te letten want als je gezond eet hoef je ook niet te sporten om je lichaamsvet te verbranden. Een gezond lichaam bestaat voor 80% uit gezond eten en 20% uit voldoende bewegen.

Zoals u wellicht weet kun je niet op een specifieke plek vet verbranden. Als je wilt afvallen zal je hele lichaam transformeren. Je zult nooit iemand tegen komen die alleen rond zijn buik is af gevallen en de rest van zijn lichaam is nog het zelfde, dit bestaat niet.

Het is belangrijk om te weten dat niet alleen vetten worden opgeslagen rond je buik maar ook koolhydraten. Je komt bijvoorbeeld van je werk en je gaat lekker met je gezin bami eten. Je hebt een aardige bord naar binnen gewerkt en ploft lekker op de bank om uit te buiken.

Bami bevat veel koolhydraten deze koolhydraten worden omgezet in vet als je niet gaat bewegen. Je lichaam slaat koolhydraten op als vet, en dit vet word vaak rond je buik opgeslagen.

Tegenwoordig zit er in ons voedsel een overvloed aan koolhydraten helaas leven we in een tijd waarbij we weinig tijd hebben en dus ook niet veel sporten. Dit zorgt bij een hoop mensen voor een kleine buikje en andere mensen hebben zelfs overgewicht.

 

Vroeger toen onze voorouders weinig te eten hadden kwamen deze koolhydraten goed van pas. Want als je weinig te eten hebt gaat je lichaam op zoek naar reserves en dat waren vaak de vetten. Dat is ook de reden dat de mensen vroeger niet dik waren, daarnaast werkte zij harder dan nu.

Gelukkig hoeven we tegenwoordig weinig gebruik te maken van onze vetreserves. Omdat de winkels vol liggen en er heerst geen armoede. Dit heeft wel als nadeel dat we geen reserves op maken. Het gevolg hiervan is dat we dikker en dikker worden.

Als je wilt afvallen moet je er voor zorgen dat je lichaam in de vet verbrand modus komt. Een belangrijke stap als je wilt afvallen is om te zorgen dat je geen snelle koolhydraten binnen krijgt.

Het is belangrijk om je dag te beginnen met een goed ontbijt. Een goed ontbijt bestaat uit eiwitten en vitamines. Eiwitten zorgen er voor dat je een vol gevoel krijgt je bent dan niet snel te verleiden en hebt weinig trek.

Wanneer je je ontbijt genuttigd hebt zal je lichaam de voedingstoffen verwerken. Zorg dat je gevarieerd eet. Verspreid je eet momenten over heel de dag. Ik raad aan om minimaal 5 keer per dag te eten en natuurlijk in kleine porties.

Word het allemaal te ingewikkeld voor u dan raad ik u aan om een dieet te nemen met ene persoonlijke coach die u elke dag kunt raad plegen en om advies kunt vragen. Als u buikvet wilt verbranden kiest u natuurlijk voor het VITADIS dieet, omdat het makkelijk en voor iedereen te volgen is.

buikvet verbranden

 

Buikvet verbranden!

Zoals ik al zei zijn eiwitten en belangrijk voedingsstof als je wilt beginnen met afvallen. Eiwitten zorgen voor constante energie in je lichaam. Waardoor je na lange tijd pas weer trek gaat krijgen. Koolhydraten daarin tegen geven in een keer heel veel energie vrij die je vaak niet gebruikt.

Deze energie word opgeslagen omdat je al veel energie in je lichaam hebt. De overvloed van energie die in je lichaam zit word zoals ik al zei opgeslagen als vet.

 Ik adviseer iedereen die wilt afvallen om eiwitrijk en koolhydraat arm te eten.                                          Dit zal er voor zorgen dat je snel resultaat zult zien.

Als je begint met buikvet verbranden is het belangrijk om hier ook daadwerkelijk achter te staan en niet half het dieet te volgen. Je zult pas resultaat bereiken wanneer je serieus aan de slag gaat en je doel niet uit ogen verliest. Veel succes en plezier met het volgen van je dieet.

Ja, ik wil op een gezonde manier afvallen waarbij ik hulp krijg van professionele dieet coach >>