Buikvet kwijtraken

Buikvet kwijtraken hoe doe je dat en wat is de gezondste en beste manier? In deze blog zal ik informatie vrijgeven die je zal helpen om er slank en mooi uit te zien.

Iedereen heeft buikvet bij de een is het beter te zien dan bij de ander. Er zijn 2 verschillende soorten buikvet.

  • Onderhuidse vet dit zit vooral op je buik en bij je benen. Vet in deze vorm kun je makkelijk zien en vast pakken. Bij je buik en benen zit dus vooral onderhuidse vet.
  • Orgaan vetten. Deze vorm van vet zit vooral bij de organen bijvoorbeeld bij het hart, maag, longen en lever. Een ander woord voor orgaan vet is visceraal. Je kunt niet zonder vet maar teveel vet is ongezond en slecht voor het lichaam. Je kunt aan je eigen lichaam zien wanneer je teveel vet eet, dit is als je buik naar buiten komt.

Je lichaam functioneert niet goed als je lichaam teveel orgaan vet binnen krijgt. Teveel orgaan vet belemmert               de werking van je organen, verhoogt het risico op hart- en vaatziektes, je krijgt sneller kanker, je krijgt er een               hoog cholesterol van en een hoge bloeddruk.

Je kunt snel buikvet krijgen als je meer calorieën binnen krijgt dan dat je lichaam nodig heeft. Als je calorieën binnen krijgt die je lichaam niet nodig heeft worden deze omgezet in vet.

Cortisol is een belangrijke stresshormoon. Deze hormoon is actief als je als je stres hebt, als je te weinig slaapt, of ongezond eet. Corticol verhoogt je eetlust en zorg dat je meer gaat eten dan nodig is.

Is het goed om je buikspieren te trainen wanneer je buikvet wilt kwijt raken? Als je buikvet wilt kwijtraken moet je geen buikspieren trainen maar cardio oefeningen doen of fietsen.

Het trainen van je buikspieren zorgt er voor dat je buikspieren steviger worden je gaat hierdoor geen buikvet kwijtraken.

Als je doel is om buikvet te verbranden adviseer ik om geen buikspier oefeningen te doen. Als je je buikspieren wilt verstevigen adviseer je om vandaag nog te beginnen met buikspier oefeningen.

Probeer het VITADIS dieet klik nu hier! >>

Buikvet kwijtraken in simpele stappen

Het is heel belangrijk om op je voeding te letten als je buikvet wilt kwijtraken. Bewegen is niet heel belangrijk als je buikvet wilt kwijtraken. Voldoende bewegen versnelt het proces wel maar het is niet het aller belangrijkste.

Als je lichaam geen energie meer binnen krijgt gaat je lichaam over op de reserve stoffen in je lichaam. Je lichaam heeft een functie die er voor zorgt dat je vet cellen gaat verbranden.

afvallen, dieet, voeding, afslanken en buikvet kwijtraken

Een van de belangrijkste voedingstoffen bij het verliezen van buikvet is koolhydraten. Koolhydraten zijn onder te verdelen in 2 categorieën. De enkelvoudige koolhydraten zijn een belemmering voor het buikvet verlies proces probeer deze koolhydraten zoveel mogelijk te vermeiden.

  •  Complexe koolhydraten: Dit zijn koolhydraten die veel te vinden zijn in havermout, zoete aardappelen,    bruine rijst, fruit, groente en noten. Deze soort koolhydraten zorgen er voor dat snel zult afvallen probeer hier  elke dag wat van te eten.
  •   Enkelvoudige Koolhydraten: Deze kun je vinden in koek, snoep, taart, brood, aardappels, vruchtensap en           witte rijst. Deze soort koolhydraten zorgen dat je niet of moeilijk zult afvallen probeer deze zoveel mogelijk te     vermeiden.

Eiwitten kunnen ook bijdragen aan het verliezen van buikvet. Door het eten van eiwitten, vetten, groente en minder enkelvoudige koolhydraten zul je snel en makkelijk afvallen.

Het VITADIS dieet zorg er voor dat u gaat afvallen op de juiste manier. VITADIS zal u helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Ze zullen u elke dag een mail sturen die kunt gebruiken om buikvet kwijt te raken.

Klik hier als u het dieet van VITADIS wilt proberen >>