Buik afvallen

Ben je naar aanleiding van buik afvallen op deze pagina terechtgekomen? Je bent niet de enige. Iedereen met overgewicht zal dit terugzien aan zijn buik. Of je het nu wilt of niet, de buik is nu eenmaal een plek waar overtollig lichaamsvet wordt opgeslagen.

Wanneer mensen besluiten dat ze willen afvallen is een mooiere, slanke buik vaak een nog belangrijkere reden voor ze dan de gezondheidsvoordelen.

Als je zelf ook last hebt van een wat te dikke buik en je wilt hier graag wat aan doen, dan zal je meer moeten aanpakken dan je buik alleen.

Hoe werkt ‘buik afvallen’?

Uiteindelijk komt het er op neer dat je alleen afvalt als je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt op een dag. Als je dit over langere periode volhoudt dan wordt je lichaamsgewicht lager.

Dit is echter een hele simpele weergave van de werkelijkheid. Je kunt namelijk niet simpelweg stoppen met eten, dat is zeer ongezond. Je moet daarom op de juiste manier met voeding om leren gaan.

Zo kan je op een verantwoorde manier wat extra kilo’s laten verdwijnen en er gezonder uit gaan zien.

Het is een mythe dat je doelgericht kunt afvallen. Je kunt niet zeggen dat je je vandaag gaat richten op het afvallen van je buikvet en morgen je billen van het overbodige vet wilt ontdoen.

Afvallen gaat geleidelijk over het hele lichaam. Een goede regel is dat het gewicht wat er het laatst bij is gekomen er ook het eerst weer af gaat. Als je dus een strakkere buik wilt, dan zal je ook andere lichaamsdelen moeten meenemen in het proces.

afvallen buik

Gezonde manier van leven

Een veel gemaakte fout is het beginnen aan een te streng dieet. Je valt dan snel af, maar kunt het strakke schema onmogelijk volhouden. Dit zijn dus tijdelijke oplossingen.

Zodra je weer terugvalt in je oude patroon kom je weer aan en worden sommige mensen zelfs dikker dan ooit tevoren. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Dat doe je door te kiezen voor een gezonde levensstijl. Wanneer je namelijk niet tijdelijk, maar altijd gezond leeft zal je veel meer blijvend resultaat boeken.

De belangrijkste stap is het veranderen van je eetpatroon op een gezonde wijze. Dit is ook de kern van het plan van VITADIS. Je gaat namelijk niet minder eten, maar anders eten.

VITADIS bestaat uit zes eetmomenten op een dag, drie maaltijden en drie snacks. Dit zorgt ervoor dat je verbrandingsmechanisme in je lichaam altijd op gang blijft.

Zo verbrand je dus voortdurend calorieën zonder dat je de hele dag met een hongerig gevoel hoeft rond te lopen. Dit voorkomt ook misstappen.

Ja, ik wil vandaag nog beginnen met afvallen met behulp van het VITADIS dieet >>

Eten wat je wilt

Het grote voordeel van het VITADIS plan ten opzichte van de eerder genoemde crashdiëten is dat je jezelf geen beperkingen oplegt. Sterker nog, tot op bepaalde hoogte mag je eten wat je wilt.

Het vijfde eetmoment van de dag, de avondmaaltijd, bestaat namelijk gewoon uit een normaal diner. Je koopt gewoon in de supermarkt waar je die dag trek in hebt en maakt het klaar. Zo hoef je jezelf dus eigenlijk niets te ontzeggen. Het helpt je bij het langer volhouden.

Om het makkelijker te maken biedt VITADIS echter vele recepten van gezonde, maar lekkere maaltijden die je gewoon met producten uit de supermarkt kan maken.

Dit maakt het afvallen nog succesvoller omdat je weliswaar eet wat je wilt, maar wel op een verantwoorde manier. Dit ondersteunt de andere vijf eetmomenten.

Dan nuttig je namelijk de eiwitproducten van VITADIS. Zo blijf je perfect op koers naar jouw streefgewicht. De eiwitproducten zijn namelijk de kern van een succesvolle afvalpoging. Eiwit is namelijk een motor in het verliezen van gewicht.

Waarom eiwit bij buik afvallen?

Eiwit is een voedingsstof die je spieropbouw stimuleert. Dit betekent dus dat wanneer je gezond leeft en je voldoende eiwit binnenkrijgt dat je beter gaat verbranden.

Je spierstelsel is hier namelijk essentieel in. Door de eiwitten in de VITADIS producten kun je dit voor elkaar krijgen. Zo verbrand je vet, maar blijft je lichaam scherp. Dit zorgt ervoor dat je permanent kilo’s kwijtraakt op een verantwoorde manier.

Ja, ik wil afvallen en mijn streef gewicht halen >>