Bovenbeen vet kwijtraken

Afvallen als je te zwaar bent is goed voor je gezondheid. Een gezond gewicht zal vrijwel altijd leiden tot een langer en gelukkiger leven zonder ongemakken. Toch is dit niet de belangrijkste reden waarom veel mensen graag een aantal kilo’s zouden willen kwijtraken.

De meest gehoorde reden waarom mensen willen afvallen is namelijk dat ze er beter uit willen zien. Ze willen bijvoorbeeld wat bovenbeen vet kwijtraken zodat ze er net wat beter uitzien in die ene mooie strakke broek die nu niet past.

Plaatselijk afvallen

Wanneer mensen willen afvallen omdat ze er dan knapper of aantrekkelijker uitzien, dan hebben ze ook vaak een ideaalbeeld in hun hoofd. Ze willen bijvoorbeeld buik, onderkin of bovenbeen vet kwijtraken. Hier proberen ze zich dan ook op te richten.

Wat ze echter vaak niet weten is dat afvallen niet op die manier werkt. Het is namelijk niet mogelijk om je lichaam te sturen als het gaat om plaatselijk afvallen. Je kunt niet afvallen op de plekken die jij aanwijst en verder hetzelfde blijven.

Gericht afvallen

Anders is dat als je tegen jezelf zegt dat je gericht wilt afvallen. Dat kan namelijk wel. Gericht afvallen betekent dat je met jezelf aan de slag gaat om een bepaald doel te bereiken. Je wilt bijvoorbeeld een bepaald aantal kilo’s kwijt.

Als je op die manier aan je afvalpoging begint dan zal de kans van slagen alvast een stuk hoger zijn. En het is dan ook heel goed mogelijk dat bovenbeen vet kwijtraken lukt. Lichaamsvet kwijtraken is namelijk de essentie van afvallen.

Voeding en bovenbeen vet kwijtraken 

Het programma van VITADIS slanker leven plan helpt je bij het bereiken van je doelen die je stelt. In plaats van allerlei ingewikkelde diëten en sportprogramma’s volg je dan een duidelijk en overzichtelijk schema dat makkelijk vol te houden is.

Het VITADIS slanker leven plan is namelijk geen dieet zoals je dat kent. Je mag namelijk eenmaal per dag eten wat je wilt. Je kunt dus met mate alles wat je lekker vindt gewoon op je bord krijgen en toch afvallen.

Eetmomenten

Dat je maar één keer per dag mag eten wat je wilt betekent niet dat je jezelf de rest van de dag moet uithongeren. Dit is juist heel slecht voor je gezondheid. Daarom eet je naast de hoofdmaaltijd nog vijf keer op dezelfde dag. Veel mensen gaan dus meer eten om af te vallen.

Dat klinkt tegenstrijdig. Je bent waarschijnlijk gewend aan drie maaltijden per dag. Je hebt echter nooit al je snackmomentjes meegerekend. Als je dan telt kom je misschien wel aan tien eetmomenten op een dag. Vijf is dan dus weinig.

Je leven omgooien

Wat je dus gaat doen is je leven omgooien met het VITADIS slanker leven plan. Door de instructies op te volgen en niet meer dan vijf keer per dag te eten. En door op die momenten dan ook de juiste voeding te eten. Dit mag niet onderschat worden.

Om je daarbij te helpen heeft VITADIS de juiste producten voor je alvast bereid. Je neemt deze voeding als ontbijt en als lunch en op de drie momenten op een dag dat je een tussendoortje mag nemen.

Omdat je nu dus genoeg eet, maar niet te veel ongezonde voeding binnen krijgt, zal je beginnen met afvallen. Het gaat er namelijk om dat je de juiste dingen op het juiste moment tot je neemt. Bovenbeen vet kwijtraken wordt daardoor simpeler dan je ooit had gedacht.

Bewegen

Eén van de dingen die mensen wel goed doen, maar met het verkeerde doel, als ze plaatselijk willen afvallen, is bewegen. Ze gaan bijvoorbeeld hun beenspieren trainen als ze bovenbeen vet kwijtraken willen.

Lichaamsbeweging om het afvallen te versnellen is inderdaad een goed idee, al zal je niet met een bepaalde oefening vet op een specifieke plek kunt kwijtraken. Het lichaamsvet zal over je gehele lijf gaan afnemen.

Zo kun je dus met behulp van VITADIS en door goed te sporten snel dat bovenbeen vet kwijtraken wat je al zo lang dwars zit.

Ja, ik wil beginnen met een dieet waardoor ik mooie benen krijg >>