Afvallen zonder koolhydraten

Afvallen zonder koolhydraten? Afvallen is geen pretje, maar het eindresultaat mag er zijn. Je kleding zit net wat beter, je voelt je energieker en je zit een stuk lekkerder in je vel.

Stuk voor stuk dingen die het de moeite waard maken om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Maar waar begin je dan? Met het Vitadis Slanker Leven plan gaat het afvallen bijna vanzelf.

Door geen koolhydraten meer te eten val je op een snelle en gezonde manier af.

Smullen en smikkelen tijdens het afvallen

Het leuke aan deze afslankmethode is dat het gemakkelijk vol te houden is. En dat is wat je nodig hebt tijdens het afvallen. Hoe vaak begin je wel niet aan een dieet en hou je het een week later voor gezien?

Niets om je voor je te schamen, maar wel jammer van de energie en tijd die je er onbewust toch insteekt. Met het Vitadis Slanker Leven plan kan je nog steeds lekker blijven eten. Sterker nog, die Hollandse stamppot met gekruide gehaktballetjes waar je zo van houdt?

Die kan deze winter gewoon op tafel worden gezet! Afvallen zonder koolhydraten betekent namelijk niet dat je op rantsoen wordt gezet.

Wat zijn de voordelen van Vitadis?

In het kort zijn er een aantal grote voordelen aan deze afslankmethode:

 

Afvallen zonder koolhydraten gaat met minder moeite

Met deze methode krijg je alle hulp die je nodig hebt om af te vallen. Van een handige app waarin je je progressie kan bijhouden tot een kookboek met heerlijke recepten.

Bovendien mag je volgens deze methode lekker blijven eten! Vitadis leert je hoe je geweldige maaltijden op tafel kan zetten zonder koolhydraten. En het fijne is dat de hele familie gewoon mee kan eten.

Ja, ik wil vandaag nog beginnen met het dieet, Klik nu hier >>

Sporten is niet nodig

Is dat geen opluchting? Sporten is niet voor iedereen weggelegd, en het is dan ook een fabeltje dat je persé moet sporten om af te vallen. Het belangrijkste is dat je een levensstijl leert te hanteren waar je uiteindelijk op je ideale gewicht blijft hangen.

Gezonde en gebalanceerde voeding, daar draait het om. Dus geen zorgen – je hoeft niet elke dag een halve marathon te lopen om af te vallen.

 

Voel je sterker, gezonder en energieker

Snelle koolhydraten zitten onder andere in pasta, (wit) brood en koekjes. Etenswaren die de gemiddelde Nederlander veelvuldig eet. Deze koolhydraten worden echter zo snel verwerkt door je lichaam dat je er snel van aankomt en er bovendien ook futloos van wordt.

Dankzij een koolhydraat loos dieet wordt je niet alleen slanker, maar ook energieker.

afvallen zonder koolhydraten

 

Hoe gaat het te werk?

Er zijn twee stappen in het Vitadis Slanker Leven plan. De eerste stap kun je zien als een afslank booster. In sneltreinvaart leer je gezonder eten en wordt er een beginnetje gemaakt aan kilo’s kwijtraken.

Deze stap duurt minimaal tien dagen, maar je kan hem blijven verlengen tot je jouw streefgewicht voor ongeveer 90% hebt bereikt. Afvallen op eigen tempo dus. Tijdens deze periode eet je 6 keer per dag, en elk van deze eetmomenten (uitgezonderd avondeten) wordt opgevuld met een voedingsproduct van Vitadis.

Het fijne is dat je het avondeten gewoon lekker zelf mag koken. In het pakket zit een receptengids met maar liefst 200 gerechten. Het gezin kan dus gewoon mee eten! Worden het vandaag geroosterde asperges? Of liever een stukje knapperige zalm?

Op gewicht blijven

Het allerbelangrijkste van afvallen zonder koolhydraten is natuurlijk op gewicht blijven. Tenslotte heb je niet voor niets zo je best gedaan om die kilo’s kwijt te raken.

Tijdens stap 2 van deze afslankmethode ga je kijken naar de redenen waarom je zo veel bent aangekomen in het verleden.

Op basis daarvan leer je om een levensstijl te hanteren waar je niet alleen op gewicht blijft, maar ook een gezonder leven gaat krijgen. De laatste kilo’s werk je nog even eraf, en daarna is het een kwestie van een fijne levensstijl vinden die je kan blijven volhouden. Tenslotte wilt niemand zijn hele leven diëten!

Ja, ik wil vandaag nog beginnen met het dieet, klik nu hier >>