Afvallen zonder bewegen

Afvallen zonder bewegen

Je wil graag afvallen zonder bewegen? Maar je vraagt je af of dat het wel mogelijk is? Gelukkig kunnen wij je goed nieuws brengen, want het kan wel!

afvallen zonder bewegenNiet iedereen vindt het leuk om te sporten of heeft de motivatie om het vol te houden. Het kan ook zijn dat je geen tijd hebt of misschien ben je door een blessure weer aangekomen.

De motivatie om dan weer te sporten kan ver te zoeken zijn. Daarom hebben we tips voor je die je helpen om af te vallen zonder extra te bewegen.

Het is goed om te weten dat je alleen door te sporten vaak niet genoeg af gaat vallen. Voel je daarom ook niet schuldig. Een groot deel wordt namelijk bepaald door je voeding, of je wel of niet af kunt vallen.

Wil je hulp bij het afvallen? kies dan voor het VITADIS dieet >>

Afvallen zonder bewegen, invloed van voeding

Afvallen zonder bewegen kan, ga dan maar eens goed naar je voeding kijken. Als je drinkt, moet je maar eens kijken wat er op de ingrediëntenlijst staat.

Je krijgt zonder dat je het weet erg veel calorieën binnen. Bijvoorbeeld een klontje suiker in de koffie of de thee, of een glas wijn of een glas cola. Het zijn allemaal suikers die je binnen krijgt en dat zijn de dikmakers.

Je lichaam weet niet zo goed wat hij ermee moet en het worden dan vetten en daar wil je nu juist vanaf! De eerste tip die we je kunnen geven is dus dat je er op moet letten wat je allemaal binnenkrijgt.

Alle toegevoegde suikers zijn niet goed voor je. Het is goed om meer water te drinken. Je lichaam geeft het aan wanneer je dorst hebt, maar meestal denken we dat we dan honger hebben.

Water is een goede keuze, omdat er in water geen calorieën aanwezig zijn. Daarnaast voorkom je uitdroging als je veel water drinkt. Kies koud drinken, dan verbrand je nog extra calorieën.

Afvallen zonder bewegen, zo begin je

Frisdranken heb je niet nodig, deze zou je al vanaf vandaag kunnen laten staan en kunnen vervangen door meer water te drinken.

Het is belangrijk dat je lichaam zich kan reinigen en dat je deze suikerdrankjes laat staan. Vruchtensap hoort hier ook bij, dit bevat vaak ook toegevoegde suikers, dus je kunt maar beter vers vruchtensap drinken. Een andere optie die je hebt is groene thee drinken.

Groene thee staat er namelijk om bekend dat deze je kan helpen met afvallen. Afvallen zonder bewegen kan dus bijvoorbeeld met groene thee. De groene thee zorgt ervoor dat je stofwisseling sneller gaat en je lichaam kan daardoor de verse suikers sneller verbranden.

Je komt hierdoor eerder toe aan de vetverbranding. Let er wel op dat je niet ineens meer gaat eten, want dan werkt het uiteraard niet.

Anders eten en afvallen zonder bewegen

Als je anders gaat eten, dan kun je ook afvallen zonder extra te gaan bewegen. Je kunt overwegen om alle vetten te laten staan. Gezonde vetten heb je nodig, maar de vette hap uit de snackbar kun je gerust missen.

Een andere optie die je hebt om je te ondersteunen is afslanken met het Vitadis Slanker Leven Plan. Je gaat hierdoor afvallen met minder moeite, sporten is niet nodig, je krijgt een sterker lichaam, je gaat gezonder eten en je wordt vitaler.

En, niet onbelangrijk, het is een gemakkelijk te volgen dieet. Je gaat in een korte tijd jouw streefgewicht bereiken en daar ben jij toch ook naar op zoek?

Zorg daarom dat je nu gaat ontdekken hoe het Vitadis Slanker Leven Plan in elkaar zit en dan kun jij nu afvallen zonder extra te bewegen.

Wil je vandaag nog beginnen met afvallen klik dan hier! >>