Afvallen met dieet zonder sporten

Wat je eet is van grote invloed op hoe je eruitziet. Afvallen met dieet zonder sporten is dus helemaal niet zo vergezocht als sommige experts je willen doen geloven. Sterker nog, het is waarschijnlijk een veel effectievere methode.

Je wordt te zwaar van te veel eten en van ongezond eten. Hoe meer calorie├źn je binnenkrijgt, hoe meer je ook moet verbranden om op gewicht te blijven. Als je het zo simpel bekijkt moet je dus sporten om te kunnen eten wat je wilt.

Het kan makkelijker

Eigenlijk houd je jezelf dus voor de gek. Aan de ene kant leef je ongezond, maar dat probeer je langs de andere kant goed te maken. Door direct gezond te eten kan je deze moeilijke omweg gewoon links laten liggen.

Gezond eten betekent dat je bijvoorbeeld niet te veel suikers en ongezonde koolhydraten tot je neemt. Deze zitten vooral in bewerkte producten. Komt iets uit een blikje of een pakje, dan is de kans groot dat er suiker is toegevoegd.

Verse maaltijden bereiden kost echter veel werk. Wanneer je een druk zakelijk leven of een drukke studie hebt vol te houden, dan is dit vaak geen optie. Daarom is het VITADIS slanker leven plan de manier van afvallen met dieet zonder sporten.

Hoe doe je dat?

Als je producten kiest waar de schadelijke voedingsstoffen niet de overhand hebben, dan kan het afvallen direct beginnen. Het plan van VITADIS bestaat uit vijf eetmomenten waarop je deze producten neemt en een zesde moment met vers eten.

Zo snijd je dus heel gemakkelijk de suikers uit je voedingspatroon. Je bent nu aan het afvallen met dieet zonder sporten. Je kunt je dure sportschoolabonnement afzeggen. En als je anderen als gekken rondjes ziet rennen, kijk jij je favoriete tv-serie.

De valkuilen

Waarschijnlijk ben je al langer met afvallen bezig. Dat betekent dat je dus ook al enige ervaring hebt opgedaan. Daardoor weet je ook dat een dieet vaak moeilijk vol te houden is. De kans is groot dat dit je een beetje sceptisch maakt.

De reden waarom een dieet vaak faalt is de eentonigheid. Je eet iedere dag hetzelfde en vaak is het niet lekker ook. Dat houd je natuurlijk maar voor een beperkte tijd vol. Daarna ga je vanzelf verlangen naar slecht voedsel.

Het VITADIS slanker leven plan heeft hier rekening mee gehouden. Door het eten dat bij de methode hoort in verschillende vormen en smaken te leveren zal eentonigheid en afkeer niet zo snel zijn intrede doen.

Toch heeft ook deze manier van afvallen met dieet zonder sporten zijn valkuilen. Je moet je er wel goed aan houden om resultaat te blijven zien. Denk niet dat je terug kunt vallen in je oude gewoontes zonder dat je dat aan je gewicht zal merken.

De voordelen

Naast valkuilen zijn er natuurlijk ook voordelen van afvallen met dieet zonder sporten. Zo zijn de maaltijden bijvoorbeeld heel makkelijk te bereiden. En voor het avondmaal krijg je ook nog eens handige tips als extra.

Zo kun je dus allerlei heerlijke maaltijden maken. Je kunt ze klaarmaken op een manier zodat ze ook nog eens bij je dieet passen. Eten wat je wilt is daarom niet synoniem aan spotten met je dieet. Je blijft namelijk verder afvallen.

De normale maaltijden die je als avondeten krijgt helpen ook de eentonigheid voorkomen. Je kunt namelijk gewoon een lekker stukje vlees of vis met wat lekkere verse groente eten. Je hoeft daarbij niet alle smaak eruit te koken maar gaat ze bereiden als een echte kok.

Op gewicht blijven

De levensstijl die je krijgt aangeleerd vormt de basis van je verdere leven. Als je volhoudt totdat het een gewoonte wordt zal je nooit meer te zwaar door het leven hoeven te gaan. Je blijft keurig op gewicht en zal gezonder leven.

Mogelijk kun je na enige tijd toch besluiten om een beetje te gaan sporten. Lichaamsbeweging heeft namelijk meer voordelen dan verbranden van lichaamsvet alleen. Het is ook goed voor je botten en je hersenen bijvoorbeeld.

Ja, ik wil afvallen en op gewicht blijven >>