Afvallen koolhydraten

Snel weer in je wintergarderobe passen


Op het moment dat jij je winterkleding uit de kast haalt zal je doorgaans snel merken of deze kleding nog wel lekker zit.

Het zal maar zelden voorkomen dat je een broek of een strak shirt uit de kast trekt die los om je lichaam heen valt; eerder zal het zo zijn dat de knoop van je broek opeens niet meer dicht wil.

Een strak shirt zal ook iedere vetrol op jouw lijf tonen en het maakt het allerminst comfortabel voor jou. Dit is dan ook het moment om je figuur aan te pakken.

Jij wil immers weer in je wintergarderobe passen, en met de feestdagen in het zicht is dit zeker heel belangrijk.

Wat is de snelste methode om af te vallen


Dit is het moment om je te gaan bedenken wat voor jou een handige manier is om gewicht te verliezen. Om dit te weten te komen is het handig om te ontdekken hoe jij bent aangekomen in gewicht.

Veel mensen komen aan terwijl ze in de veronderstelling zijn dat ze heel gezond eten. Ze eten rijst, en daarnaast eten ze heerlijke pasta met gezonde groente erbij. Dit klinkt heel verantwoord, maar helaas is de werkelijkheid anders.

Witte rijst en pasta zijn namelijk allebei een bron van koolhydraten. De snelste manier van afvallen is dus het vermijden van gerechten waar veel koolhydraten in zitten.

Klik hier en probeer hier het koolhydraat arme dieet van VITADIS >>

Zijn alle koolhydraten slecht


Koolhydraten zijn een heel belangrijke bouwstof voor je lichaam. Ze helpen jouw lichaam om goed te functioneren. Koolhydraten zijn onder andere verantwoordelijk voor het functioneren van je spieren. Jouw spieren verbranden koolhydraten om te kunnen functioneren.

Daarnaast zijn koolhydraten heel belangrijk voor het functioneren van je hersenen. Er zijn dus voldoende redenen om koolhydraten te eten. Er valt echter wel een onderscheid te ontdekken bij koolhydraten; je hebt twee soorten.

De ene soort is enkelvoudige koolhydraten; deze soort vind je veelal terug in koek, snoep, frisdrank, wit brood en witte pasta. De andere soort is complexe koolhydraten. Deze vind je in brood, aardappelen, pasta en rijst.

Je mag stellen dat enkelvoudige koolhydraten ongezond zijn. Deze dienen eigenlijk nergens voor en ze zetten zich dan ook om in vet op je lichaam.

Het zijn de complexe koolhydraten die jouw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Wanneer je alle complexe koolhydraten ook uit je eetpatroon gaat verbannen heb je dus een groot probleem.

Een gezond eetpatroon als basis


Gezond eten bestaat dus uit voedingsmiddelen die jouw lichaam voorzien van alle benodigde bouwstoffen. De slechte middelen laat je weg uit je eten, de goede middelen houd je erin. Het klinkt heel eenvoudig, maar dat is het allerminst.

Je moet niet alleen gaan sleutelen aan je eetpatroon om een gezond gewichtsverlies te bereiken. Handiger is het om te kijken naar een dieet wat voorziet in smakelijke maaltijden en verantwoorde tussendoortjes.

Een alles in één dieet


Een programma wat jou niet alleen op shakes laat leven, maar jou ook heerlijk laat eten met je gezin, familie en collega’s is het Vitadis pakket.

Hierbij vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt om een dag goed door te komen terwijl je minder koolhydraten eet. Je krijgt de tussendoortjes aangeleverd, die voorzien in alle soorten snackmomenten.

Shakes voor de zoete trek, maar ook hartige tussendoortjes omdat je nou eenmaal ook hartige snackmomenten kent. Daarnaast zal je een ebook met heerlijke ontbijt-, lunch- en dinerrecepten krijgt.

Je eet dus heel verantwoord, gevarieerd, maar vooral ook smakelijk. Jij bent op dieet maar je eten wordt juist smakelijker. Op die manier is minder koolhydraten eten voor jou geen puzzel.

En je eenmaal op je streefgewicht, dan bewaar je het ebook voor de heerlijke recepten. Een gezond eetpatroon moet je immers volhouden.

Klik hier voor een gezond eetpatroon met behulp van een dieet>>