Afvallen in 4 weken

Tijd voor je wintergarderobe


De zomer is voorbij en de herfst viert hoogtij. Het is, kortom, tijd om je wintergarderobe weer voor de dag te halen en om te kijken of je al jouw winterkleding nog wel past.

Het moment van de waarheid is aangebroken; je ziet de waarheid onder ogen terwijl jij je spijkerbroeken en truien van het vorige jaar aantrekt.  De kans is groot dat de rits van je spijkerbroek opeens niet meer dicht wil.

In een ander geval zal dit nog wel lukken, maar je ziet opeens een vetrol bij je heupen die er eerder niet zat. Met de feestdagen voor de deur is dit geen feestelijk vooruitzicht.

 

De feestdagen staan voor de deur

De wintermaanden staan bekend als een feestelijke periode. Niet alleen omdat dit een tijd is waarop iedereen graag gezellig gaat cocoonen voor de televisie, maar ook omdat de feestdagen eraan komen.

De winter is de tijd waarin je veel sociaal samen bent en waarin je geniet van elkaars gezelschap. Daarbij hoort onvermijdelijk je feestkleding tijdens de Kerstdagen en Oud en Nieuw.

Feestkleding is schitterend, maar wanneer je overgewicht met je meetorst zie je er al snel uit als een kerstbal. Dit wil je natuurlijk niet, en daarom is het goed om jouw gewicht aan te pakken voor het zover is.

 

Afvallen op de korte termijn

Wanneer je op de kalender kijkt zie je tot je grote schrik dat het niet eens meer zo heel lang duurt voordat het tijd is voor Kerstmis en de jaarwisseling.

Je hebt nog hooguit 4 weken de tijd om jouw figuur goed te krijgen voor de feestdagen. Een afslankkuur die op de korte termijn zijn vruchten afwerpt is dan ook aan te raden. Het kiezen van een afslankkuur is iets wat je heel zorgvuldig moet doen.

Je kan gaan voor een zogeheten crash-dieet waarbij je in een week of twee enorm veel kilo’s kwijt raakt. In dat geval mag je je echter wel afvragen welke kilo’s je op zo’n moment kwijt raakt. In veel gevallen komt zo’n dieet erop neer dat je vocht en spierweefsel kwijtraakt.

Spierweefsel heb je nodig om goed te kunnen functioneren dus een crash-dieet is geen duurzame oplossing.

afvallen in 4 weken

Eten en bewegen om af te vallen in vier weken


Een goed dieet is de uitgebalanceerde combinatie van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Het heeft dus weinig zin om je opeens alleen maar te gaan afbeulen in de sportschool wanneer je snel gewicht wil verliezen.

Je zal inderdaad meer moeten gaan bewegen, maar daarnaast zal je ook gezonder moeten gaan eten. Dat is de ultieme manier om in vier weken gewicht kwijt te raken.

Klik hier als je wilt afvallen met behulp van een dieet >>

 

Hoeveel kan je afvallen in vier weken


Het Vitadis dieet is een kuur waarbij je het gehele pakket in één krijgt. Niet alleen krijg je tips over gezonde lichaamsbeweging; je krijgt ook een ebook met heerlijke gezonde recepten waardoor je een smakelijke maaltijd op tafel zet die de juiste bouwstoffen bevat.

De lekkere trek tussendoor is ook ingecalculeerd; er zitten snacks voor 3 momenten op de dag in het pakket. Wanneer je een dieet zoals dit gaat volgen raak je in de eerste twee weken al zo’n 5 kilo kwijt.

In de weken daarna blijf je ook wel afvallen, maar het zal iets minder snel gaan omdat je lichaam gewend raakt aan dit nieuwe voedingspatroon. Het resultaat na vier weken zal voldoening geven; je hebt niet alleen gewicht verloren maar ook een heel nieuw voedingspatroon aangewend.

Hier ga je blijvend plezier van hebben; jullie maaltijden als gezin zijn een sociaal moment gebleven, en je kan de recepten uit je ebook zelfs gebruiken voor een feestmaaltijd.

Ja, ik wil afvallen en hulp krijgen van een professionele coach >>