Afvallen in 3 weken

Geduld is een schone zaak – en jij hebt het niet


Je kent het gezegde; geduld is een heel schone zaak. Dat is heel mooi, maar jij hebt geen geduld voor bepaalde zaken. Eén van die zaken is afvallen. Jij weet net zo goed als de rest van Nederland dat afvallen een kwestie van tijd is.

Je zal nooit binnen een paar dagen een slank lichaam krijgen hoe graag je dat ook wilt. Het is daarom zaak dat je een target stelt wanneer je gaat afvallen.

Wanneer jij gaat afvallen om straks weer in je feestkleren te kunnen shinen in de decembermaand zal je een paar weken de tijd hebben. Is het mogelijk; afvallen in 3 weken? We hebben het voor jou onderzocht.

afvallen in 3 weken

Maak een vliegende start met jouw dieet


Wanneer je op dieet gaat kan je het beste een ‘vliegende start’ maken. Je zal in eerste instantie veel gewicht willen verliezen. Dit motiveert jou om je dieet vol te houden, ook al weet je dat de weken daarna zwaarder zullen worden omdat je lichaam went aan het dieet en je dus steeds minder snel vet verliest.

Een vliegende start maak je vooral door jouw nieuwe dieet zo volledig mogelijk te volgen. Een dieet wat lekker smaakt is eenvoudiger vol te houden en daarom is het goed om te kijken naar een dieet wat bestaat uit smakelijke shakes.

Shakes zijn immers de methode die het beste geschikt is om in een korte tijd veel gewicht te verliezen. Smakeloze shakes zijn een ontmoediging, maar shakes die er zijn in natuurlijke en lekkere smaken zijn een aansporing om door te gaan.

Ja, ik wil op een gezonde manier slank worden met behulp van een dieet >>

Denk aan je maaltijden


Een dieet bestaat niet alleen uit shakes, maar ook uit gebalanceerde en smakelijke maaltijden. Daar waar jij in het verleden snel een paar boterhammen naar binnen propte als ontbijt krijg je nu ontbijtrecepten waar jij en je huisgenoten jullie vingers bij af zullen likken.

Op dieet gaan is op deze manier geen straf maar een feestje. Je lunch zal ook nooit meer hetzelfde zijn. In plaats van een broodtrommeltje wat je haastig samenstelt maak je nu een volwaardige lunch klaar. Met een salade of ander eiwitrijk gerecht zet jij de toon op je werkplek.

Je collega’s zullen met jaloezie in jouw lunchtrommel kijken en vragen naar de heerlijke recepten die jij hebt gebruikt. Een shake is tegenwoordig heel normaal om als tussendoortje te drinken.

Met een shakebeker maak jij in een handomdraai je eigen verantwoorde tussendoortje wat je met smaak leegdrinkt. Het zal voelen als een verfrissende drank in plaats van de zoveelste muffe kop koffie of thee uit de automaat.

Jij wil snel een resultaat zien


Wanneer je deze richtlijnen aanhoudt; 3 verantwoorde voedzame maaltijden op een dag en 3 keer op een dag een tussendoortje in de vorm van een shake zal je binnen 3 weken het gewenste resultaat gaan zien.

Op het moment dat jij begint af te vallen zal je merken dat je kleding wat losser begint te zitten over je hele lichaam heen. Afvallen doe je namelijk nooit plaatselijk; het gaat geleidelijk aan over je hele lichaam heen.

Ik koos voor het dieet van Vitadis waarbij je heerlijke recepten krijgt in de vorm van een ebook. Op die manier krijg jij iedere dag de heerlijkste inspiratie voor de dagelijkse maaltijd. Dar heb niet alleen jij het plezier van ; je hele gezin zal meesmullen van het feit dat jij een dieet volgt.

Vitadis is een heel doeltreffend dieet wat niet volgt als een straf. Het is dan ook een afslankmethode waarmee jij het wel vol zal houden om af te vallen. Die kilo’s ben jij wel kwijt voordat de feestdagen er aankomen. Een mooie gelegenheid om nieuwe feestkleren te gaan kopen voor jezelf.

Klik hier als je op een snelle manier wilt afvallen >>