Afvallen billen

Pas op dat je niet dichtgroeit tijdens de herfst


Het herfstweer met veel regen, wind en kou is nou niet direct een aanleiding om eens lekker naar de sportschool toe te gaan. Bewegen doen we alleen op de meest noodzakelijke momenten in de herfst.

Natuurlijk neem jij je voor om iedere week minimaal één keer te gaan sporten, maar in de praktijk zal dat er niet van komen. De herfst is dan ook zo’n seizoen waarin je neigt naar het creëren van overgewicht.

Het vele binnen zitten in de herfst en het zwaardere eten wat op het menu staat bij jou thuis zal al snel zijn tol gaan eisen. De kans dat je dichtgroeit tijdens de herfstmaanden is levensgroot aanwezig.

Voorbereiden voor de decembermaand


Wanneer je zo gezellig in je joggingbroek op de bank zit met een bak chips en de tv aan overvalt de decembermaand je waarschijnlijk. Dat is namelijk de periode waarin jij je weer in je feestkleding wil gaan vertonen.

Kerstmis en Oud en Nieuw zijn echt van die momenten dat jij weer op je allermooist voor de dag wil komen. Kritisch ga je voor de spiegel staan, en op het eerste gezicht lijkt alles prima in orde.

Tot het moment dat jij je zijkant bekijkt. Je schrikt wel, want je hebt behoorlijk wat ‘zitvlees’ gekregen. Je billen zijn enorm in gewicht aangekomen door het vele snacken en het gebrek aan lichaamsbeweging. Het kan daarom lang geen kwaad om je wat verder voor te gaan bereiden op de decembermaand.

Afvallen op alleen je billen is onmogelijk


Op het moment dat jij gaat afvallen terwijl je alleen je billen wil aan pakken kom je er al snel achter dat dit eigenlijk niet gaat. Dat komt doordat je lichaam het vet steeds opnieuw zal verdelen over je lichaam wanneer jij door bijvoorbeeld oefeningen op één plek – zoals je billen – afvalt.

Je zal dus met een afslankmethode je hele lichaam moeten aanpakken. Op die manier zorg je ervoor dat je hele lichaam mooi in proporties blijft.

Probeer het VITADIS afslankplan als je op een verantwoorde manier wil afvallen >>

Afvallen zonder sportschool


Natuurlijk wil jij graag gaan afvallen om op die manier binnen een paar weken weer een mooi achterwerk te hebben, maar een bezoek aan de sportschool zit er de komende weken toch absoluut niet in voor jou.

In zo’n geval zal jij je eetpatroon moeten aanpassen om met kerstmis weer in je mooie feestoutfit te passen. In gedachten kijk je rond op internet en de moed zakt je in de schoenen.

Hoe moet je nou een hele maand leven op alleen maar shakes terwijl je gezin heerlijk aan tafel zit te smikkelen?

Een verantwoorde combinatie


De beste keuze die jij kan maken wanneer je op dieet wil is een dieet wat geen crash-dieet is. Je wil immers op gewicht komen én blijven.

Een crashdieet zal naast de vetcellen ook de spieren op je lichaam afbreken en die heb je nou juist zo hard nodig. Een gezond gewicht krijgen is mogelijk wanneer je producten eet die weinig vet bevatten en tegelijkertijd veel eiwit.

In zo’n geval kom je toch uit bij een methode met shakes. Er is echter slechts één afvalmethode die jou de mogelijkheid biedt om af te vallen met shakes en tegelijkertijd heerlijk te blijven eten met je gezin.

VITADIS heeft een ruim aanbod zodat jij een vliegende start maakt met je dieet. Overdag eet je hun eigen eiwitrijke producten en ’s avonds eten jij en je gezin een heerlijk smakelijke maaltijd.

Zij hoeven niet te zien dat jij aan het afvallen bent; ze zullen zich hooguit afvragen waarom er toch ineens zo heerlijk wordt gekookt.

Ja, ik wil nu beginnen met het afslank programma van VITADIS >>