Afslank shakes

Afslank shakes


afslank schakes
Een ander woord voor afvallen is afslanken. Dit is afgeleid van het verkrijgen van een slanker lichaam. Dit kan je natuurlijk niet zomaar even voor elkaar krijgen.

Daar moet je wel de nodige tijd en energie in steken. Dit doe je bijvoorbeeld door de juiste voedingsmiddelen te kiezen.

Voedingsmiddelen die je kiest moeten altijd gezonder zijn dan datgene wat je nu eet.

Er zijn veel dieetmethodes waarbij zelfs in zijn geheel wordt afgeweken van datgene wat je in de winkel kunt kopen.

Zij gebruiken middelen die je in poedervorm kunt kopen om er vervolgens afslank shakes van te kunnen maken.

Met deze shakes kan je dan voedingsmiddelen vervangen die niet gezond zijn. Je wisselt dan het ongezonde voor het gezondere in.

Dit is de reden waarom je begint af te vallen. Je hebt namelijk veel betere voeding tot je beschikking dan datgene wat je in de winkel kunt kopen. Dit helpt snel de kilo’s weg te werken.

Bovendien is een groot voordeel van de shakes dat je in tegenstelling tot veel diëten niet met honger blijft zitten.

Veel dieetvormen zijn er namelijk op gericht dat je allerlei dingen niet meer mag eten, zonder dat er een vervanger voor wordt aangewezen. Dit betekent dus dat je simpelweg te weinig eet.


Eiwitshakes

De meeste afslank shakes zijn gebaseerd op eiwitten. Het poeder waarvan je de shakes maakt is rijk aan gezond eiwit.

Dit is namelijk de bouwstof van het lichaam, zoals het genoemd wordt. Je hebt hier dus zeer veel voordelen van als je dit neemt. Er zijn een aantal varianten  hiervoor.

Er zijn zelfs heel veel van die varianten. Zo zijn er dieetvormen waar de shakes een onderdeel van zijn. Ook deze afslank shakes zijn eiwitrijk.

Je gebruikt ze dan bijvoorbeeld drie keer per dag. Tussen de grote maaltijden in en aan het einde van de dag. Zo kan je het nemen van bijvoorbeeld tussendoortjes vervangen door iets gezonds.

De eiwitten in de shakes zijn in meerdere opzichten gezond. Allereerst heb je het voordeel dat je geen koolhydraten neemt op de momenten dat je de shakes neemt.

Eiwitten zijn veel minder calorierijk dan koolhydraten. Daardoor helpt het je af te vallen omdat je simpelweg minder tot je neemt dan bij een gewoon tussendoortje.

Naast de shakes neem je drie keer per dag een gewone maaltijd. Dit is niet geheel onbelangrijk omdat het juist de oplossing is voor misschien wel het belangrijkste nadeel van afslank shakes.

De gewone maaltijden maak je aan de hand van gezonde recepten die ook net als de shakes eiwitrijk en koolhydraatarm zijn.

Oplossing voor het nadeel

De meeste methodes waarbij met afslank shakes wordt gewerkt kennen volgens de volgers ervan een zeer groot nadeel. Dat probleem is het best te omschrijven als een sleur.

Je moet namelijk vanaf het moment dat je begint iedere dag precies hetzelfde doen. Je neemt dezelfde shakes op dezelfde momenten. Daardoor ga je het vervelend vinden om dit te doen.

Verveling werkt natuurlijk in de hand dat je je er tegen gaat afzetten. Omdat je het vervelend vindt doe je het niet meer.

Dit betekent automatisch natuurlijk ook dat je de voordelen van de shakes kwijtraakt. Anders gezegd, je zal weer beginnen met aankomen omdat je simpelweg je dieet niet meer volgt.

Het verschil tussen bijvoorbeeld het gebruik van Fitchef en de meeste andere methodes die met afslank shakes werken is dat je de shake niet als enige voedingsmiddel gebruikt.

Je eet immers natuurlijk ook gewoon nog andere dingen. Zo lang je je aan de recepten houdt die je krijgt geleverd kan er immers niet zo veel misgaan.

Zo kan je dus tot op bepaalde hoogte nog allerlei dingen eten die je gewoon lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde zalm of een lekkere biefstuk.

afslank shakes

Dit kan heel goed helpen om het ritme met de shakes die je per dag moet nemen goed vast kan blijven houden. Zo val je dus blijvend af.

Hoe werkt het

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoe de methode van Fitchef dan precies werkt. Wanneer je voor deze methode kiest wil je natuurlijk wel weten waarom het zo goed werkt.

Dit kan je namelijk helpen om definitief te besluiten om over te stappen in plaats van de shakes

Zoals gezegd eet je drie gewone maaltijden en verschillende tussendoortjes per dag. Dit zorgt ervoor dat je samen wel voldoende hebt gegeten, maar veel minder calorieën dan normaal binnenkrijgt.

Het terugdringen van calorieën is immers zeer belangrijk. Dat is namelijk de manier om af te vallen, meer eruit dan erin.

Het terugdringen van het aantal calorieën doe je doordat je koolhydraten vervangt door eiwitten. Eiwitten zijn nu eenmaal caloriearm ten opzichte van koolhydraten.

Bovendien verzadigen ze je veel meer. Dat betekent dus dat je veel minder ervan nodig hebt om vol te zitten. Dit is ook een belangrijk bijeffect van de shakes dat meeweegt in het succes.

Het gezonde voedsel dat je op de andere momenten eet is er om te zorgen dat je voldoende variatie in je voedingspatroon krijgt.

Je wilt immers niet met een overschot aan eiwit komen te zitten terwijl je van allerlei andere stoffen veel te weinig krijgt. Dit is immers alsnog niet gezond.

Regelmaat

Ook niet onbelangrijk is de regelmaat die Fitchef in je leven brengt. Wat mensen vaak overgewicht bezorgd is namelijk het feit dat ze onregelmatig eten.

Het ene moment eten ze veel te weinig en het andere moment veel te veel. Dit heeft een zeer nadelig effect op je gewicht.

Doordat je zes eetmomenten per dag krijgt moet je wel een bepaalde planning maken. Dit is nodig om te zorgen dat je wel alle momenten op een dag benut.

Je komt dan ongeveer op een eetmoment per twee uur van de dag uit.

Omdat het soms lastig kan zijn kan je een moment vervangen door een shake, zodat je snel iets binnenkrijgt wat gezond is.

Wanneer je toch een beetje honger hebt kan een shake bovendien een goede uitkomst zijn.

Het is immers nog altijd beter om een shake extra te nemen dan dat je iets heel ongezonds eet. De eiwitten zijn immers caloriearm waardoor ze minder schadelijke effecten zullen hebben.

Dit helpt je dus ook door de moeilijke momenten heen wanneer je dit nodig hebt.
 

Ja, ik wil op een gezonde manier afvallen met Fitchef >>