8 Kilo afvallen in 6 weken

8 Kilo afvallen in 6 wekenEn nu is het genoeg geweest! Steeds weer die vervelende verrassing als je op de weegschaal hebt gestaan.

Langzaam aan komen de kilo’s erbij, je wilt dat het stopt. In de eerste plaats voor je gezondheid, om je energieker te voelen en om die leuke kleding in je garderobekast weer te kunnen dragen.

Genoeg redenen om er serieus werk van te maken en te beginnen met afvallen. Hoeveel wil je afvallen? 8 Kilo in 6 weken, dat moet met het juiste dieet te doen zijn, als jij doorzettingsvermogen en zelfdiscipline hebt.

Verwacht je dat je het zelf kunt of zijn er al meerdere pogingen mislukt? Voorkom opnieuw deze frustratie en zorg voor een stok achter de deur, die je helpt je doel te bereiken, 8 kilo afvallen in 6 weken.

Wat ik in eerste instantie iedereen aanraad is om te beginnen met het eten van eiwitrijk voedsel. Eiwitrijk voedsel zorgt er voor dat je geen honger krijgt en geeft je voor een langere tijd een verzadigd gevoel.

Alle cliënten die ik momenteel begeleid en in het verleden heb begeleid tijdens het afvallen hebben hun doel behaald middels het eten van eiwitrijke maaltijden van Fitchef.

Momenteel is dit boek erg populair omdat je op een makkelijke manier je doel kunt behalen. Deze maaltijden zijn snel en makkelijk te bereiden.

De aanpak voor een goed resultaat

Verkeer jij in een goede gezondheid dan heb je groen licht om te gaan afvallen.

Heb je echter gezondheidsproblemen, een chronische ziekte of iets dergelijks, overleg dan altijd vooraf met je huisarts of het verantwoord is om af te vallen zonder deskundige hulp.

Zeer waarschijnlijk zal hij of zij adviseren om onder begeleiding van een diëtist of diëtiste dit proces in te gaan. Je weet dan zeker dat je verantwoord bezig bent.

Je wordt goed in de gaten gehouden en de professional is tevens die belangrijke stok achter de deur. Je hebt een klankbord als je het even niet meer ziet zitten en het moeilijk hebt met je doel 8 kilo afvallen in 6 weken.

Ook zonder medische noodzaak kun je een professional met je mee laten kijken naar de dieet om je doel te bereiken. Je weet op die manier dat je alle voedingsstoffen, mineralen, vitamines enz. voldoende binnenkrijgt.

Naast het aanpassen van je eetpatroon met eventueel een dieet zul je geadviseerd worden om meer of anders te gaan bewegen om 8 kilo in 6 weken af te vallen. Anders eten en meer bewegen is de beste aanpak voor een goed resultaat.

Stel haalbare doelen

8 Kilo in 6 weken afvallen gaat je lukken als je haalbare doelen stelt. Haalbare doelen zijn doelen die je op de korte termijn wilt en kunt bereiken.

Door telkens een positief resultaat te behalen blijf je gemotiveerd om door te zetten. Maak een afvalschema met of hulp van een deskundige op het gebied van gewicht.

Dat kan een diëtist of diëtiste zijn, maar ook een personal trainer kan prima hulp bieden als je wilt weten hoe je meer kunt gaan bewegen en op welke manier dat het beste lukt.

Afvallen is meestal niet alleen een kwestie van anders gaan eten, maar ook een kwestie van meer gaan bewegen bij voorkeur in de buitenlucht. Je leefpatroon (eten en bewegen) moet veranderen voor een blijvend resultaat.

Samen met de deskundigen stel je korte termijndoelen op, een nieuw eetpatroon en een schema om meer of anders te gaan bewegen.

Dit samen zal je helpen 8 kilo in 6 weken af te vallen. In de schema’s zullen korte termijndoelen staan, die je zeker kunt realiseren.

Iedere dag gezond eten koken kan ook lastig zijn. Soms heb je even geen inspiratie. Dan zijn de Fitchef boeken de oplossing voor inspiratie voor in de keuken.

Het zijn snel te bereiden recepten allemaal rijk aan eiwitten en deze helpen bij spieropbouw en vetverlies. Fitter worden wil jij toch ook?

Ja, ik wil afvallen met Fitchef >>

Als het even tegen zit….

Je begint vol goede moed aan de nieuwe leefstijl om 8 kilo aan gewicht in 6 weken te verliezen. Met de gestelde korte termijndoelen zul je in de meeste gevallen hier positief doorheen komen.

Toch dien je er in je achterhoofd rekening mee te houden dat je soms een tegenvaller moet incasseren. Accepteer dit, het hoort erbij.

Laat je niet ontmoedigen, maar pak de draad gewoon weer op. Het is in dit geval wel prettig als je een klankbord hebt bijvoorbeeld een personal trainer, een diëtist of diëtiste.

Deze zal je motiveren en stimuleren om de handdoek niet in de ring te gooien, maar om rustig door te gaan waar je bent blijven steken. Soms moet een schema aangepast worden, als blijkt dat het voor jou niet haalbaar is.

Ook dat is geen probleem, leg je erbij neer. Houd dat mooie doel voor ogen, even een dipje is niet erg, stap eruit en neem die handdoek weer op.

Meestal komt die dip als je al een heel eind op weg bent het resultaat te behalen. De laatste pondjes gaan er namelijk moeilijker af dan de eerste, dat is een bekend gegeven.

Samen de strijd aangaan tegen de kilo’s

In de strijd tegen de kilo’s kun jij je erg eenzaam voelen. Dat hoeft echter niet! Je kunt namelijk samen met anderen je doel 8 kilo afvallen in 6 weken proberen te bereiken.

Die anderen kunnen mensen zijn die zelf ook willen afvallen, maar het kunnen ook professionals zijn op het gebied van gezond gewicht, een personal trainer, een diëtist of diëtiste.

Voor beide partijen kiezen is ook een optie en wel een hele goede manier om gestimuleerd en geactiveerd te worden, maar ook om verantwoord met je gezondheid bezig te zijn.

De strijd tegen de kilo’s is niet verloren, zolang jij je ervoor blijft inzetten je doel te bereiken. Samen weet je meer en je zult elkaar versterken.

Je neemt elkaar bij de hand als dat even nodig mocht zijn en praat elkaar moed in. En….. samen afvallen is een stuk gezelliger.

Hoera voor elk behaald resultaat

Je kunt het rustig over je heen laten komen als je weer wat bent afgevallen. Toch is het telkens opnieuw een overwinning.

Vier die overwinning, niet met chocolade bollen maar door de aankoop van een vrolijke bos tulpen, een leuk tijdschrift enz.

Het is knap dat het je is gelukt om weer wat gewicht te zijn verloren. Het einddoel komt steeds beter in zicht: 8 kilo afvallen in 6 weken.

Na deze periode kun jij trots zeggen dat je 8 kilo bent afgevallen in 6 weken. Het zit erop! Als jij dit op een verantwoorde manier hebt bereikt zonder waterdieet, crashdieet bijvoorbeeld dan zullen de kilo’s zeer waarschijnlijk weg blijven.

Door dit gewichtsverlies zul jij je een stuk energieker voelen en dat wil je vasthouden. Ga door met dit gezonde eetpatroon en die beweging, bij voorkeur in de buitenlucht en de kilo’s komen niet meer terug.

Vier het eindresultaat met een heerlijke kop koffie en die chocolade bol! En ga dan weer snel terug naar je gezonde eetpatroon.

 

Ja, ik wil afvallen met Fitchef >>