7 Kilo afvallen

7 kilo afvallenWil je snel en effectief 7 kilo afvallen? Hangt jouw kledingkast ook vol met mooie kledingstukken die je kort geleden allemaal nog paste? En durf je ze zelfs in je eentje al niet meer te passen omdat je toch al weet wat het vervelende resultaat zal zijn?

Misschien is het dan tijd om eens aan een poging tot afvallen te denken. Maar pas op, dat betekent niet dat je nu zeer rigoureus moet stoppen met eten. Als je dat doet ga je de problemen alleen maar groter maken.

Systematisch te werk bij 7 kilo afvallen

Wie succesvol wil afvallen volgt een plan. Het is natuurlijk niet zo dat je je afvaltraject precies kunt plannen, je lichaam zal ook hier en daar een eigen wil hebben.

Maar je kunt wel op een verantwoorde manier bijvoorbeeld zeven kilo binnen enkele weken afvallen. Zonder dat je gaat stunten met je voedingspatroon.

Je blijft namelijk gewoon eten en zal toch resultaat zien. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit is juist precies de weg die je moet bewandelen.

Het is namelijk zo dat je je lichaam moet blijven voorzien van belangrijke voedingsstoffen als je snel 7 kilo afvallen wilt. Je wordt namelijk niet perse alleen dik van te veel eten, maar vooral ook van verkeerd eten.

Door een paar aanpassingen in je voeding door te voeren kom je al een heel eind en zullen de kilo’s eraf vliegen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het terugdringen van je suikerinname. Bijvoorbeeld door frisdrank te vervangen door water.

Dergelijke stappen vormen een goed begin en dan heb je de helft van het werk al gedaan.

Klik hier als je het VITADIS dieet wilt volgen en als je hulp nodig hebt bij aanpassingen in je voeding >>

Eiwitten centraal zetten

Naast het terugdringen van een aantal voedingsstoffen, moet je ook een aantal voedingsstoffen centraal zetten in je voedingspatroon als je binnen relatief korte tijd 7 kilo afvallen wilt. Een belangrijke bouwsteen is bijvoorbeeld eiwit.

Eiwit gaat bijvoorbeeld het hongergevoel dat je zo goed kent tegen. Dit verzacht ook de prikkel om steeds weer iets te willen eten. Je hebt immers het gevoel vol genoeg te zitten.

Daardoor krijg je dus minder calorieën binnen en val je verder af. Die zeven kilo die je in je hoofd had komen dus dichterbij.

Eiwitten zijn het hoofdbestanddeel van de producten van VITADIS. In de maaltijden zal je vooral eiwit tot je nemen. Je kiest namelijk bij vijf van de zes eetmomenten die iedere dag heeft voor een VITADIS product.

Deze voeding komt in verschillende vormen zodat je ook niet het gevoel hebt dat je dag in dag uit vijf keer op een dag
hetzelfde eet. Dit is belangrijk om niet te snel te willen opgeven.

Tegelijkertijd ben je bezig met een verantwoorde manier van voeden omdat je de slechte stoffen hebt vervangen voor de goede.

 

Avondmaal

Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft is het belangrijk dat je een keer per dag van het patroon afwijkt. Dit moet je iedere dag doen.

Dit is heel simpel voor elkaar te krijgen. Het vijfde eetmoment van de dag is namelijk de avondmaaltijd.

Die gebruik je om gewoon een normaal diner te eten, bijvoorbeeld gegrild vlees met verse groente. Zo kun je lekker eten zonder dat het je gewicht schaadt. Voor velen is dit het belangrijkste voordeel van VITADIS.

Om ervoor te zorgen dat je wel eet wat je wilt, maar niet direct doorslaat helpt het VITADIS plan ook hierbij. Je krijgt namelijk als onderdeel van het traject ook tips en recepten om lekkere maar gezonde maaltijden te maken.

Zo blijf je dus keurig binnen je grenzen terwijl je toch vrij bent om te doen waar je zin in hebt. Dat klinkt natuurlijk een stuk aantrekkelijker dan een strak schema waar je niets in mag laten vallen, zoals je bij veel diëten tegenkomt.

Bewegen en versnellen bij 7 kilo afvallen

Als je begint aan het VITADIS plan zal je al snel zien dat zeven kilo afvallen een zeer haalbare grens is. Wil je echter het tempo iets versnellen, dan is het een optie om naast het voedingspatroon van het VITADIS plan ook wat meer te gaan sporten.

Door meer beweging verhoog je de hoeveelheid calorieën die je op een dag verbrandt. Zo komen je doelen nog sneller in zicht en kan je erover denken om de lat misschien nog iets hoger te leggen.

Ja, ik wil meer bewegen en een dieet volgen die mijn gaat helpen met afvallen >>