7 kilo afvallen in 3 weken

afvallen billenHoe kun je 7 kilo afvallen in 3 weken? Zijn de verhalen die je hoort eigenlijk wel waar? Als je in korte tijd meerdere kilo’s wilt afvallen dan zal je dat alleen kunnen doen door het juiste programma te volgen.

Dat juiste programma houdt in dat je op de juiste momenten het juiste moet eten. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je levensstijl wordt aangepast aan dit nieuwe patroon. Door voor een andere levensstijl te kiezen kan je vaak al heel veel bereiken. Hoe zo’n levensstijl eruit ziet lees je hier.

Vaker eten bij 7 kilo afvallen in 3 weken

Waar veel mensen de fout in gaan als het gaat om hun voedingspatroon, is bij het kiezen van de eetmomenten. Ze eten onregelmatig en daardoor op het ene moment te weinig en op het andere moment veel te veel. Dit komt je verbranding natuurlijk niet ten goede.

De eerste stap die je dus kunt zetten is door vaste momenten waarop je eet te kiezen. Zo kun je het doel van 7 kilo afvallen in 3 weken makkelijker bereiken. Een goede hoeveelheid eetmomenten is zes. Dit klinkt misschien als veel, maar als je het goed aanpakt is dat het juist niet.

Wat eet je?

Op deze zes momenten van de dag ga je gebruikmaken van de producten van VITADIS. Dit is een effectief programma dat je helpt bij het bereiken van je doelen. Vijf van de zes momenten kun je één van de producten van VITADIS nuttigen.

VITADIS baseert zich op eiwitten. Het is namelijk de bedoeling dat eiwitten een belangrijke rol in je nieuwe eetpatroon gaan spelen. Hiermee zal het hongergevoel namelijk afnemen en je verbranding tegelijkertijd ook omhoog gaan. Eiwitten houden je spiermassa namelijk op peil als je afvalt.

Gezond en bewust

7 kilo afvallen in 3 weken kan op verschillende manieren. Je hebt manieren die heel ongezond zijn. Bijvoorbeeld door te stevig te vasten en helemaal niets meer te eten. Dit is niet goed voor je gezondheid en zal je op een later moment in de problemen brengen.

Het kan echter ook op een gezonde en bewuste manier door de voeding van VITADIS te gebruiken. Je neemt dan vijf keer per dag de producten tot je en eenmaal per dag kook je een gewone, gezonde maaltijd. Zo zorg je dat je voldoende binnenkrijgt en toch afvalt.

Goed resultaat

Het is wel belangrijk om te beseffen dat afvallen geen exacte wetenschap is. Waar de ene persoon binnen enkele dagen nadat hij begint al een paar kilo kwijt is, kan dat bij de ander een stuk langer duren. Laat je hier dus niet direct door ontmoedigen.

Uiteindelijk zal je een goed resultaat boeken als je je goed houdt aan het schema dat je bij de producten van VITADIS krijgt. Probeer daarnaast een actieve levensstijl na te streven en je zult zien dat de kilo’s uiteindelijk zullen verdwijnen en je een beter figuur zult krijgen.

Andere gewoontes

Het is belangrijk om naast je dieet ook jezelf andere gewoontes aan te leren. Er zijn namelijk veel kleine dingen die je kunt veranderen als 7 kilo afvallen in 3 weken jouw doel is. Eerder las je al dat bewegen helpt, maar er is meer.

Andere ideeën zijn bijvoorbeeld om je koffie en thee puur natuur te drinken. Je doet er dan geen melk en suiker meer in. Ook is het een goed idee om je fris drank een aantal malen per dag te vervangen door water. Water bevat namelijk geen enkele calorie.

Slanker leven

Uiteindelijk zullen alle kleine beetjes helpen. De grootste hulp zal je echter hebben van het VITADIS slanker leven plan. Dit zorgt namelijk dat je drastisch minder ongezonde voedingsstoffen zoals toegevoegde suikers binnenkrijgt.

Alle kleine beetjes opgeteld moeten het mogelijk maken om je doel van 7 kilo afvallen in 3 weken te bereiken. En als het iets minder is, dan zal je je doel snel alsnog kunnen bereiken. Als het goed is, zijn deze drie weken namelijk pas het begin van jouw nieuwe leven.

Wil je op een goede en gezonde manier afvallen klik dan hier voor het VITADIS dieet >>afvallen