7 Dagen dieet 5 kilo afvallen

7 dagen dieet 5 kilo afvallen

7 kilo afvallenWil je met het 7 dagen dieet 5 kilo afvallen? Ga er nu even goed voor gaat zitten en lees verder, zodat je weet hoe het dieet in zijn werk gaat!

Het is goed vol te houden, je weet namelijk dat het over 7 dagen gaat met als doel 5 kilo afvallen. Misschien wil je net voor de zomer nog even een paar kilo kwijt.

Een goede reden om daar dus voor te gaan en snel te beginnen met het 7 dagen dieet! Iedereen kan er zo mee beginnen, als je er maar achter staat en vol blijft houden.

 

Hoe werkt 5 kilo afvallen met het 7 dagen dieet?

Je gaat in totaal 5 kilo afvallen met een dieet van 7 dagen, maar hoe gaat dat in zijn werk?

  • De eerste dag heb je een fruitdag, dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk fruit mag eten als je maar wil, maar let op geen bananen. Als je echt veel af wil vallen dan hebben de watermeloen en de galiameloen het meeste effect.

 

  • De tweede dag ga je alleen maar groenten eten. Je mag ze rauw eten, maar ook koken of stomen, ook bakken kan uiteraard. Je mag daarbij een klein beetje olie gebruiken. Bonen en erwten kun je dan het beste laten staan als je een goed resultaat wil bereiken. Je mag ook een gepofte aardappel eten. Je kunt de aardappel eenvoudig bereiden door deze eerst te schillen en te wassen, vervolgens wikkel je de aardappel in aluminiumfolie en dan laat je deze 20 minuten in de oven staan op 160 graden.

 

  • De derde dag eet je groenten en fruit. Je mag hierbij alle soorten fruit en groeten eten, maar let op geen aardappelen!

 

  • De vierde dag is een bananen- en yoghurtdag. Misschien heb je de afgelopen dagen je bananen gemist, maar deze dag gaat alles goed maken. Je mag vandaag 8 bananen en 8 glazen magere melk of yoghurt nuttigen. Je lichaam heeft vandaag behoefte aan calcium, eiwitten en koolhydraten. Je zult merken dat de behoefte aan zoete snacks echt snel gaat verdwijnen!

 

  • De vijfde dag breekt aan en je gaat op zoek naar kip en tomaten. De hele dag door kun je kip en kalkoen eten en zes tomaten. Dit verspreid je over de dag en daarbij drink je ook een glas water voordat je je tomaat gaat eten. Water bevordert namelijk de afvoer van urinezuur. Er geldt een maximale hoeveelheid van 125 gram kip of kalkoen.

 

  • De zesde dag bestaat uit het eten van kip en groenten. Je mag zoveel groenten eten als je wil, maar geen aardappelen, pasta en rijst! Je mag maximaal 125 gram kip of kalkoen eten deze dag!

 

  • De zevende dag eet je magische soep. Je gaat daarbij zelf soep klaarmaken en daar heb je twee of drie grote uien voor nodig, een stuk witte kool, een groene paprika, 5 of 6 selderij stronken, 2 grote tomaten en een zakje basis voor uiensoep. Je doet eerst een liter water in de pan, dan doe je de tomaten in de blender, je snijdt de groenten in stukken, dan doe je de tomaten en de soep samen in de pan. Je laat het nu ongeveer tien minuten koken, dan voeg je de basis van de uiensoep toe en dan laat je het doorkoken tot de groenten wat zachter worden.

 

Snel en verantwoord 7 dagen dieet 5 kilo afvallen

Snel en verantwoord 5 kilo afvallen met het 7 dagen dieet is een goede keuze. Soms heb je even een moment waarop je bedenkt dat die laatste kilo’s er ook af moeten.

Daar kun je nu voor gaan, want het 7 dagen dieet 5 kilo afvallen is iets wat al veel mensen hebben gedaan. Het enige wat je moet doen is volhouden en er voor gaan!

Misschien willen anderen bij je thuis wel mee afvallen en zo kun je elkaar motiveren en samen het 7 dagen dieet 5 kilo afvallen volgen!

 

7 dagen dieet 5 kilo afvallen met Vitadis

Als je voor 7 dagen een dieet wil volgen en 5 kilo wil afvallen, dan is het Vitadis Slanker leven plan een goede keuze. Het zal je ondersteunen bij het minder eten en meer bewegen.

Alles bij elkaar gaat dat er voor zorgen dat je je streefgewicht gaat bereiken. Het Vitadis Slanker leven plan is een eiwitdieet en ook een totaaloplossing.

Van een eiwitdieet is bekend dat het snel en goed werkt als je af wil vallen. Je gaat de juiste voeding eten en daardoor gaat je lichaam in de vetverbranding modus.

Je valt hierdoor op een snelle en gezonde manier af.

 

Pakketkeuze om af te vallen

Er zijn drie verschillende startpakketten waar je voor kunt kiezen om goede resultaten te behalen.

Het beste resultaat zul je bereiken met fase één, dit is de beste afslankoplossing van Vitadis en daarmee behaal je het meeste gewichtsverlies.

Er kan ook gekozen worden voor een goedkopere oplossing en dat is het shakedieet. Het is goedkoper, maar wel zwaarder om vol te houden.

Maar in de wetenschap dat het dieet slechts zeven dagen duurt, zou dat voor jou misschien toch voldoende kunnen zijn om het vol te houden.

Je weet immers waar je het voor gaat doen, want je wil afvallen en je doel behalen. Er is nog een andere optie en dat is het glutenvrij dieet.

Dit is net als fase 1, maar dan helemaal glutenvrij. Zorg dat je een pakket gaat kiezen van Vitadis dat bij jou past en dat je ook vol kunt houden.

Het gaat er om dat je bij het afvallen verantwoord te werk gaat en het ook vol kunt houden tot het einde.

Samen kun je veel bereiken en zo kun je met het 7 dagen dieet 5 kilo afvallen! Je weet waar je het voor gaat doen, dus wanneer begin jij?

Wil je op een snelle manier van die overtollige kilo’s af? Probeer NU het Vitadis dieet >>

Lees hieronder de reacties van mensen die in een 7 dagen tijd zijn afgevallen.