5 Kilo afvallen

5 kilo afvallen is niet moeilijk als je er echt voor gaat. Je kunt 5 kilo afvallen als je minder gaat eten en meer water gaat drinken. Dit is super makkelijk en voor iedereen in zijn of haar leven toe te passen.

Drink elke dag 1 liter water en je zult aan het einde van de week versteld staan van het resultaat dat je met water kunt bereiken. Voor sommige mensen is minder eten erg moeilijk omdat ze een bepaalde eet gewoonte gewent zijn.

Als je alleen 5 kilo wilt afvallen is het belangrijk om de grote boosdoeners aan te pakken. Het vermijden van producten met veel suikers bijvoorbeeld Cola of alcohol dit zorgt er voor dat jij makkelijk zult afvallen en je zult lekkerder in je vel zitten. Neem in de plaats van Cola of alcohol een glas water.

Veel mensen hebben verschillende diëten en sportprogramma’s  geprobeerd, maar het is ze niet gelukt om de laatste 5 kilo van hun lichaam te sporten. Weet dat de laatste lootjes het zwaarst wegen.

Als je al 20 kilo bent afgevallen en je bent bezig met je laatste 5 kilo is het erg moeilijk om af te vallen. Om die laatste 5 kilo kwijt te raken moet je je flink inspannen. Zelf zou ik dan een dieet kiezen waarbij je hulp krijgt van een specialist die je elke dag kunt bereiken en om advies kunt vragen.

Klik hier als je wilt afvallen met een dieet onder begeleiding van een persoonlijke coach >>

Iedereen heeft wel eens een (vreetbui) wat mensen niet weten is dat dit vaak lijd naar overgewicht. Ik zie veel mensen die in het weekend uit hun dak gaan en alcohol nuttigen en fastfood eten.

Maar het probleem is dat veel mensen die overtollig calorieën er niet af werken waardoor je elke keer een beetje zwaarder wordt.

Daarnaast komt het door fabrikanten die teveel calorieën en suikers in ons eten stoppen. Dit is natuurlijk een marketingsplan van de fabrikanten, maar wij zijn hier uiteindelijk de dupe van.

5 Kilo afvallen lukt niet!

Het komt vaak voor dat mensen er alles aan doen om af te vallen maar het lukt ze niet. Vaak is het probleem dat hun hormonen niet in balans zijn.

Hormonen zijn erg belangrijk en hebben verschillende functies om ons lichaam stabiel te houden. Hormonen zijn signaalstoffen dat wil zeggen dat ze signalen afgeven. Als je emotioneel bent ga je huilen, als je vrolijk bent ga je lachen, als je moe bent ga je slapen en als je honger hebt ga je eten dit word allemaal geregeld door de hormonen.

Sommige hormonen hebben invloed op je gewicht en  alles wat je eet. Als je hormonen uit balans zijn werken je hormonen minder effectief waardoor je lichaam vet gaat opslaan.

 

De stresshormoon zorgt vaak voor een disbalans in je lichaam je kunt niet optimaal functioneren en meestal eet je dan minder gezond. Soms is het gewoon beter om afstand te nemen van een drukke agenda en meer aan je zelf te denken. Als je hormonen uit balans zijn is het heel moeilijk om af te vallen.

Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen misschien doe je dit al maar niet op de juist manier. Veel mensen doen aan hardlopen wat erg goed is, maar dit zal je alleen in het begin helpen.

Een veel effectievere manier van sporten is interval trainingen. Dit zijn trainen die soms erg zwaar kunnen zijn omdat je heel intensief sport. Je kunt aan je VITADIS coach vragen om een interval trainingsschema. Ze zal een gepast schema voor je maken.

VITADIS is een afval dieet die geschikt is voor mensen die moeite hebben met afvallen. VITADIS staat bekend als een afval dieet met als doel klant gerichtheid, daarom krijgen alle VITADIS klanten en persoonlijke coach waar je terecht kunt met al je vragen.

Ja, ik wil doelgericht afvallen en snel resultaat zien >>