5 Kilo afvallen in 2 weken

Afvallen is wat anders dan stoppen met eten


We hebben allemaal wel zo’n moment waarop we vinden dat onze broeken en shirts te strak gaan zitten. Op zo’n moment is de verleiding heel groot om helemaal te stoppen met eten.

Dit lijkt de enige juiste beslissing; datgene wat niet in jouw mond gaat kan zich ook niet meer vastzetten op je lichaam. Toch is het een methode die jou meer kwaad dan goed zal doen.

Afvallen op deze manier is allesbehalve doeltreffend. Je lichaam zal namelijk op zo’n moment in de ‘crisisstand’ gaan. Dit wil zeggen dat het automatisch minder vet zal gaan verbranden omdat er reserves moeten worden aangehouden om gezond te blijven functioneren.

Snel een paar kilo afvallen en blijven eten


Het is dus zaak dat je blijft eten wanneer je wilt afvallen. Dat klinkt als een mission impossible, maar niets is minder waar. Het is mogelijk om binnen 2 weken 5 kilo af te vallen terwijl jouw lichaam nog steeds de volledige hoeveelheid bouwstoffen binnen krijgt.

Je lichaam heeft namelijk tijdens het afvallen een dagelijkse hoeveelheid eiwit nodig. Het ultieme dieet voorziet jou van een goede dagelijkse dosis eiwitten terwijl je daarnaast volwaardige maaltijden eet.

Die maaltijden zijn weer laag in vetgehalte maar zeer goed uitgebalanceerd voor wat betreft de andere bouwstoffen.
Op die manier blijf je rustig dooreten terwijl je lichaam 3 keer daags via een shake de benodigde eiwitten binnen krijgt terwijl je zo min mogelijk koolhydraten tot je neemt.

Ja, ik wil op en gezonde manier slank worden met behulp van een dieet >>

Een steuntje in de rug voor snel resultaat


Wanneer je gaat afvallen wil je snel resultaat zien natuurlijk. Dit is voor de meeste mensen een goede motivatie om door te gaan met je dieet. Het is daarom aan te raden om bij het lijnen met behulp van eiwitrijke en koolhydraatarme tussendoortjes dagelijks een voedingssupplement te nemen.

In de vorm van extra capsules voorkom je dat jouw lichaam in de crisisstand gaat. Doordat je eiwitrijk en koolhydraatarm eet zal je zien dat jouw lichaam de vetreserves in deze twee weken gaat aanspreken waardoor je snel zal afvallen.

Daar waar de meeste crash-diëten de spiermassa aanpakken en doen verminderen zal je zien dat je op deze manier alleen vetmassa verliest.

5 kilo afvallen in 2 weken

Is het echt mogelijk om 5 kilo af te vallen in twee weken


Een dieet wat je op deze manier aanhoudt, dus smakelijke uitgebalanceerde maaltijden, shakes, tussendoortjes en voedingssupplementen, maakt het voor jou mogelijk om in twee weken minimaal 5 kilo af te vallen.

Daarna zal het wellicht minder snel gaan omdat je lichaam aan het dieet gewend raakt, maar je stofwisseling wordt wel degelijk anders. Tijdens het volgen van dit dieet krijg je een ebook met heerlijke maaltijden die je voor jezelf en je gezin kan bereiden.

Die maaltijden gaan niet alleen over het diner; je leert ook hoe je snel voor op je werk of school een smakelijke lunch en een heerlijk voedzaam ontbijt kan bereiden.

Afvallen met Vitadis is een eitje


Het is doorgaans niet mogelijk om een dergelijke perfecte combinatie in de winkel te kopen. Dieetclubs richten zich vaak alleen op de dagelijkse maaltijden en komen met een strak regime wat voor jou weinig te kiezen overlaat.

Andere aanbieders van diëten komen met een dieet wat enkel bestaat uit shakes en daardoor lastig vol te houden is.
Vitadis biedt echter al deze eigenschappen in één dieet en daardoor is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Geen jojo-effect meer


Bij de meeste crash-diëten verlies je snel gewicht waarna je het ook weer terugkrijgt. Het jojo-effect is een hardnekkig fenomeen waar je nauwelijks onderuit lijkt te komen.

Doordat je echter ook smakelijke diners leert te koken die laag in koolhydraten maar hoog in eiwitten zijn blijf je na het volgen van dit dieet goed op gewicht. Jouw ebook is je nieuwe kookboek waar je iedere dag een verrassende en smakelijke maaltijd mee kookt.

Klik hier als je slank wilt worden met het dieet van VITADIS >>