5 Kilo afvallen dieet schema

Zoek op Google naar 5 kilo afvallen dieet schema en je krijgt honderdduizenden resultaten. Zo veel dat je onmogelijk snel kunt uitzoeken wat nu werkt en wat niet. Het gevolg? Je vergeet die 5 kilo al snel en blijft hangen op je huidige gewicht.

Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Je kunt namelijk heel makkelijk zonder al te grote inspanning snel een aantal kilo’s kwijt. Gewoon door wat beter op je levensstijl te letten. Dit maakt dat het voor iedereen bereikbaar is om af te vallen.

Te druk

Als je een 5 kilo afvallen dieet schema wilt gebruiken dan doe je dat meestal omdat je zonder sporten wilt afvallen. Je hebt geen tijd om je uren in het zweet te werken, dus zoek je naar andere mogelijkheden.

Vaak kom je er achter dat diëten helemaal nog niet zo gemakkelijk is. Een dieet volhouden is namelijk veel werk. Je moet allemaal ingewikkelde menu’s klaarmaken en je moet ook ergens de tijd vinden om alle ingrediënten te kopen. Dat was nu juist niet de bedoeling.

Daarom is de methode van VITADIS snel populair aan het worden. Dit is namelijk een dieet waar je niet allerlei extra dingen zoals moeilijke menu’s of lange sportsessie bij hoeft te doen. Je volgt het dieet en valt af. Meer niet.

Het verschil met andere dieet schema’s

Een belangrijk kenmerk van een dieet is vaak dat het draait om wat je niet mag. Je hebt bijvoorbeeld allerlei voedingsschema’s die gebaseerd zijn op een bepaald ingrediënt. Vaak zijn deze dieet schema’s niet goed vol te houden omdat ze je beperken.

Je hoort mensen dan ook vaak na een tijdje klagen over hun dieet. Het heeft wel even gewerkt, maar niet lang genoeg. Of het werkte wel, maar het was niet goed vol te houden omdat het zo streng was. Het 5 kilo afvallen dieet schema heeft niet gewerkt.

De methode van VITADIS werkt vanuit een andere aanpak. Bijvoorbeeld door de avondmaaltijd vrij te laten. Je kunt gewoon normaal eten na een lange dag werken of studeren. Dit scheelt veel op psychologisch gebied.

Eiwitten op vaste tijden bij dit 5 kilo afvallen dieet

Met VITADIS verander je twee simpele dingen in je leven. Je gaat meer op vaste tijden eten en je gaat betere voedingsstoffen kiezen. Zo neem je bijvoorbeeld veel meer gezonde eiwitten. Zo ga je spierafbraak door calorieverlaging tegen.

Ook houd je minder honger in je maag. Eiwit geeft je namelijk langer een vol gevoel. Als je vijf van de zes eetmomenten op een dag hiermee vult zal je dus altijd genoeg gegeten hebben, maar nooit verkeerd gegeten hebben.

Het klinkt daarom misschien ook raar om het VITADIS slanker leven plan een 5 kilo afvallen dieet schema te noemen. Het is weliswaar een schema, maar bij het woord dieet denk je toch echt aan iets heel anders.

Volhouden en verder groeien

Als je het voor elkaar krijgt om dit schema vol te houden zal 5 kilo afvallen een schijntje blijken. Al snel kom je er achter dat je nog meer kilo’s kan kwijtraken door je aan deze nieuwe levensstijl te houden.

Je gaat je waarschijnlijk energieker voelen omdat je wat lichter bent geworden. Gebruik dit in je voordeel. Misschien heb je hierdoor namelijk wel zin om een halfuur tot een uur sporten per dag in te voeren.

Door de lichaamsbeweging die je krijgt zal je nog verder afvallen. Je 5 kilo afvallen dieet schema is een tientallen kilo’s afvallen levensstijl geworden. Je zal snel zien dat het lichaam waar je altijd zo op hoopte binnen handbereik ligt.

Valkuilen

Let wel goed op. Afvallen kan verslavend werken. Als je eenmaal lekker kilo’s aan het kwijtraken bent kan je de neiging krijgen steeds meer te willen. Dit is natuurlijk te prijzen, maar er hoort ook een belangrijke waarschuwing bij.

Hou je aan het VITADIS slanker leven plan. Als je maaltijden laat schieten zal je lichaam hierop reageren. Dit zal altijd een averechts effect hebben. Je lichaam schiet in de spaarstand of je lichaam begint meer voeding te vragen. Dit stoort het afvallen.

Ja, ik wil het VITADIS dieet plan volgen en zo snel mogelijk mijn streefgewicht halen >>

afvallen