3 Kilo afvallen in 1 week

3 kilo afvallen in 1 week

Wil je graag 3 kilo afvallen in 1 week tijd? Dan hebben we voor jou verschillende tips die je nu kunt proberen!

Het is bij het afvallen belangrijk dat je op een verantwoorde manier afvalt.

Honger jezelf daarom ook absoluut niet uit, maar minderen met eten zou je eerste stap kunnen zijn. Maak de porties wat kleiner!

Afvallen kun je het beste doen op een gezonde en verantwoorde manier, zodat je geen jojo effect gaat ontwikkelen. Als je wil afvallen, dan wil je dat het blijvend is en niet dat de kilo’s er na een paar weken weer aan zitten.

 

Invloed op afvallen

Afvallen is niet iets wat je zomaar even gaat doen, er zijn verschillende factoren die hier invloed op hebben.

Hoe snel je gewicht kunt verliezen, hangt bijvoorbeeld af van je lengte, maar ook van je vetpercentage en van bijvoorbeeld je huidige voedingspatroon.

De meningen zijn er sterk over verdeeld, de een zegt dat je 0,5 kilo  tot 2 kilo aan vet kunt verliezen per week, anderen zeggen dat 3 kilo ook moet kunnen binnen een week.

Het zal per lichaam wisselend zijn hoe snel het kan gaan en hoeveel kilo je dus per week kunt verliezen. Zorg ervoor dat je nu in gaat ervaren wat 3 kilo afvallen in 1 week met je gaat doen.

Je zult je energieker voelen, kleding zit wat losser en veel mensen worden zelfverzekerder als ze wat kilo’s kwijt zijn.

 

Gezond en verantwoord afvallen

Er zijn verschillende manieren om te beginnen met gezond en verantwoord afvallen. Er zijn verschillende zaken die je aan gaat pakken.

Denk aan voeding, beweging (dus inspanning), maar ook stress management (ontspannen) en mentaliteit. De hoeveelheid die je eet is van invloed op het afvallen, maar ook wat je eet en wanneer je eet.

Type en timing zijn hierbij dus ook van belang. Je voeding kan onder verdeeld worden in hoeveel je eet, wat je eet en wanneer je eet.

Daarbij geven we je graag het advies dat langzamer eten kan helpen om af te vallen, want hierdoor krijg je sneller een verzadigd gevoel.

Hierdoor nuttig je dus vanzelf minder calorieën. Een andere tip die we je kunnen geven is het ontbijten met eiwitten. De meeste mensen eten in de ochtend brood of muesli.

Dit is een gemiste kans om gewicht te verliezen. Wanneer je namelijk snel af wil vallen, moet je dit niet iedere dag doen!

Er kunnen beter eiwitten gegeten worden in plaats van koolhydraten, met name in de ochtend. Hierdoor krijg je namelijk eerder een verzadigd gevoel en het zou dus een goede manier zijn om sneller gewicht te verliezen.

Om 3 kilo in 1 week af te vallen zou je voor iedere maaltijd water kunnen drinken. Door veel water te drinken kun je het afvalproces versnellen.

Onderzoek wijst uit dat mensen die een halve liter drinken voor de maaltijd voor 44% sneller afvallen in de periode van twaalf weken, in vergelijking met mensen die dat niet doen.

Dit kan ook verklaard worden, want door een halve liter water te drinken, wordt het hongergevoel minder en dan eet je ook minder.

 

Sneller 3 kilo afvallen in 1 week

Er zijn nog meer tips die het 3 kilo afvallen in 1 week haalbaar kunnen maken. Het zijn nog een paar psychologische tips.

Je kunt namelijk veel beter kleinere borden gebruiken, daardoor zou je namelijk vanzelf minder eten. Je vult je bord op dezelfde manier, of je nu een groot of klein bord hebt.

Maar als je 3 kilo wil afvallen in 1 week, dan is het wel van belang dat je minder gaat eten. Zet daarom een kleiner bord klaar om het zelf ook te ervaren.

Als mensen alcohol drinken, is het ook beter dat je hoge en dunne glazen gebruikt, want daardoor drink je, zo blijkt uit onderzoek, tot wel 57% minder.

De glazen kunnen het beste gebruikt worden bij alcohol en ook bij calorierijke dranken. Als je water drinkt kun je beter brede en lage glazen gebruiken. Dit helpt je bij het halen van je doel: 3 kilo afvallen in 1 week.

  • Er kunnen rode borden gebruikt worden wanneer je ongezond gaat eten, maar waarom? Je zou er dan minder van eten dan wanneer je een blauw of een wit bord zou nemen. De reden zou kunnen zijn dat veel mensen de kleur rood zien als stoppen.

 

  • Een tip die je waarschijnlijk al vaker hebt gehad, minder opscheppen, kleinere porties eten. Je eet vanzelf minder en je valt af.

 

  • Het beste kun je niet kijken naar eetreclames, ze brengen het vaak heel lekker waardoor je weer zin krijgt om te eten. Vaak gaat het over snacks, waardoor je weer aan wordt gezet om te gaan eten. Probeer dat te vermijden en kijk geen tv tijdens het eten, maar neem de tijd om aan tafel te eten (dan eet je ook rustiger, wat het afvallen kan helpen).

 

  • Stop daarnaast ook met (light) frisdranken en met vruchtensappen, want vergis je vooral niet in de pakken met vruchtensappen. Deze bevatten erg veel suiker.

3 kilo afvallen in 1 week met Vitadis

Wil je ook 3 kilo afvallen in 1 week tijd? Dit kan nu met het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0. Het is bedoeld voor iedereen die zich snel fitter en gezonder wil voelen.

Er is maar een kleine aanpassing nodig van je normale eetpatroon en het kan dus ook gemakkelijk vol worden gehouden!

Zorg er daarom voor dat je hier nu ook kennis mee gaat maken en aan de slag gaat met de lekkerste recepten, zodat je je doel van 3 kilo afvallen in 1 week gaat behalen.

Wanneer je de juiste voeding en producten gaat eten, dan komt je lichaam in de vetverbranding modus en dan kun je op een snelle en verantwoorde manier afvallen.

Begin er vandaag nog mee, stel je er op in, je wil afvallen en Vitadis kan je daarbij helpen!

Jouw doel van 3 kilo afvallen in 1 week kan nu echt bereikt worden, als je maar gemotiveerd bent en door blijft zetten! Echt, iedereen kan afvallen, al zal de een er meer moeite mee hebben dan de ander.

Ja, ik wil DIRECT beginnen met afvallen >>