20 kilo afvallen in drie maanden dieet

Noem het het 20 kilo afvallen in drie maanden dieet. Er is namelijk een methode op de markt die deze belofte echt kan waarmaken. Anders dan andere diëten is dit voedingsplan namelijk niet gericht op niet eten, maar juist op wel eten.

Door op de juiste manier met voeding om te gaan kan je heel snel heel veel kilo’s kwijtraken. Zonder dat je jezelf daarbij hoeft uit te hongeren. Te weinig eten is namelijk net zo schadelijk als te veel eten. Daar hoef je je echter geen zorgen meer om te maken.

Waarom je te zwaar bent

Als je voor 20 kilo afvallen in drie maanden dieet als prioriteit neemt, dan is het vooral belangrijk om eerst te beseffen waarom je te zwaar bent geworden. Het gaat er namelijk niet alleen om hoeveel je eet. Ook al denk je misschien dat dit wel zo is.

Ook wat je eet is namelijk van grote invloed op je postuur. Als je een normale eter bent, maar je krijgt alleen maar de verkeerde voedingsstoffen binnen, dan zal je toch aankomen. Verkeerde voedingsstoffen worden namelijk niet verbrand. Met de methode van VITADIS is dit echter te herstellen.

Eiwit is de motor

De producten van VITADIS die je gaat nemen als je aan dit plan begint zij gebaseerd op gezonde eiwitten. Eiwit is namelijk de belangrijkste voedingsstof als het gaat om afvallen. De juiste hoeveelheid zal je helpen om je 20 kilo afvallen in drie maanden dieet tot een succes te maken.

Omdat je op vijf eetmomenten per dag de eiwitrijke voeding van VITADIS tot je neemt zal je verbranding al snel een aantal versnellingen hoger schakelen. Met als gevolg dat je de kilo’s eraf zal zien vliegen. Dit is natuurlijk waar je naar op zoek bent.

Afwisseling in patroon bij 20 kilo afvallen in drie maanden

Een belangrijke reden waarom andere diëten niet werken is de eentonigheid ervan. Je bent verplicht iedere dag hetzelfde te eten omdat het anders niet werkt. Het smaakt iedere dag hetzelfde en die smaak is vaak niet zaligmakend. Na enige tijd ben je er klaar mee en geef je op.

Om dat te voorkomen zijn de producten van VITADIS in meerdere vormen en smaken te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat je niet terugvalt in je oude patroon en je je mooie figuur kunt blijven houden. Het beroemde jojo’en is voorbij.

Een normale maaltijd

De verschillende vormen en smaken zijn niet het enige voordeel van deze methode. Het 20 kilo afvallen in drie maanden dieet is namelijk niet eens een echt dieet te noemen. Je mag namelijk wanneer je het volgt tot op bepaalde hoogte eten wat je wilt.

Als vast onderdeel van de dag ga je namelijk als avondmaal normale maaltijden met producten die je gewoon in elke supermarkt kunt kopen bereiden. Zo hoef je jezelf dus niets te ontzeggen en kan je gewoon genieten van alles wat je lekker vindt.

Recepten en tips ontvangen

Om toch niet uit de bocht te vliegen krijg je recepten om lekkere maaltijden te koken als onderdeel van de methode. Zo kan je dus met jouw favoriete ingrediënten maaltijden maken die je afvalproces niet in de weg komen te staan.

Ook krijg je op regelmatige basis tips in je mailbox die je helpen je verbranding op gang te houden zodat je je streefgewicht kunt bereiken. Zo kan je bijvoorbeeld ook meer bewegen naast je verbeterde voeding om het een extra zetje te geven.

Levensstijl

De kracht van het 20 kilo afvallen in drie maanden dieet volgens de methode van VItadis, is dat je niet alleen je eetpatroon, maar je hele levensstijl verandert. Het is namelijk je manier van leven die van een enorme invloed op je gewicht is.

Je zal binnen enkele dagen al merken dat je kleren ruimer gaan zitten en het getal op de weegschaal begint terug te lopen. In de eerste weken zal het iets harder gaan en daarna iets langzamer, maar een gemiddelde van anderhalve kilo afvallen per week is dan goed haalbaar.

Ja, ik wil veel afvallen over ene lange periode >>