2 Kilo afvallen in een week

2 kilo afvallen in een week is een wens die je vaak hoort. Veel mensen willen vlak voor een belangrijke dag in hun leven zorgen dat ze er net iets beter uit zien. Vaak doen ze dit met tijdelijke oplossingen zoals vasten.

Vasten heeft echter niet altijd het gewenste effect op het lichaam. Vooral wanneer je het op een onverantwoorde manier doet. Wie niet eet schaadt zijn lichaam namelijk. Op de lange termijn zal je dan gezondheidsproblemen oplopen.

Maar het kan wel

Toch is 2 kilo afvallen in een week een zeer bereikbaar doel. Dan moet je echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo is het voor mensen die net beginnen met afvallen makkelijker dan voor mensen die al langere tijd bezig zijn.

Ook hangt het af van het soort schema dat je volgt. Als je veel sport bijvoorbeeld, dan kan het zijn dat je vet verliest maar spiermassa opbouwt. Zo lijkt het net alsof je niet afvalt als je naar de weegschaal kijkt. Toch ben je dan wel vet kwijt.

Is sporten echter niet jouw ding en is een dieet de weg die je wilt bewandelen, dan hangt het af van het soort dieet. Er zijn namelijk methodes die heel langzaam werken en methodes met een remmende voorsprong waar je in het begin juist veel afvalt.

Waterverlies bij 2 kilo afvallen in een week

Een belangrijke reden waarom je in het begin veel kan afvallen is vochtverlies. Wanneer je namelijk meer lichaamsvet opbouwt houdt je lichaam automatisch ook meer water vast. Daardoor word je dus snel zwaarder.

Wanneer je minder koolhydraten eet en bijvoorbeeld meer eiwitten, dan zal deze balans veranderen. Koolhydraten hechten het water namelijk. Met VITADIS kan je een dieet volgen dat de nadruk op eiwit legt.

In de eerste weken is 2 kilo afvallen in een week dus helemaal geen grote opgave. Je verliest op dat moment zowel water als lichaamsvet. Wat resulteert in snelle resultaten op een verantwoorde manier.

Gezond eten

In tegenstelling tot wat iedereen denkt is niet veel bewegen of weinig eten essentieel om af te vallen, maar gezond eten. Hoewel bewegen wel kan helpen om af te vallen gaat het er in de eerste plaats om dat je niet te veel ongezonde calorieën binnenkrijgt.

Met de voeding van VITADIS zorg je ervoor dat je wel genoeg binnenkrijgt. Bovendien is het nog zo gezond als mogelijk is ook. Je pijnigt jezelf dus niet met Spartaanse voedingsmethodes of met topsporttrainingsschema’s.

Als het besef doordringt dat 2 kilo afvallen in een week helemaal niet zo moeilijk is als je je leven er meer op inricht, dan zullen de volgende twee kilo’s nog veel gemakkelijker gaan. Levensstijl is namelijk een blijvende garantie dat je afvalt.

Redenen om het te proberen

Bedenk eens een aantal situaties die vragen om snel afvallen. Bijvoorbeeld wanneer je gaat trouwen en je net twee kilo te zwaar bent voor de mooiste jurk of het mooiste pak. Dat is een goede reden om VITADIS een kans te geven.

Ook het snel naderen van de zomervakantie kan een goede reden zijn. Hoe strakker je buik, hoe groter de kans op succes op het strand. De mooiste mannen en vrouwen trekken altijd de meeste aandacht zoals je weet.

Ook daarna

Het fijne aan de methode die bij het VITADIS slanker leven plan hoort is dat het geen tijdelijk verhaal is. Als jij je keurig aan het plan houdt, dan zullen de kilo’s ook niet meer terugkomen. Dit is een belangrijk winstpunt ten opzichte van andere diëten waar jojo-effecten heel normaal zijn.

2 kilo afvallen in een week wordt dan al snel acht kilo in een maand en misschien wel twintig kilo na een jaar. Wanneer je dus flink te zwaar bent is dit best een aanlokkelijke gedachte. Overgewicht is niet voor niets een belangrijk aandachtspunt in Nederland.

Blijvend afvallen houd je gezonder over langere periode. Hart- en vaatziekten, maar bijvoorbeeld ook diabetes en sommige vormen van hele nare ziekten houden verband met te dik zijn. VITADIS is jouw kans op een oplossing.

Wil je geleidelijk afvallen waardoor je minder snel kans hebt om weer aan te komen probeer nu het VITADIS dieet >>