15 kilo afvallen in 6 maanden

15 kilo afvallen in 6 maanden

Als je graag 15 kilo wil afvallen in 6 maanden, dan is het belangrijk dat je dat gaat doen aan de hand van een goed plan.

Verantwoord afvallen is namelijk heel belangrijk. Het is om te beginnen goed dat je de tijd gaat nemen om af te kunnen vallen.

Je kunt het nog wel sneller willen, maar vergeet niet dat je lichaam er ook aan moet wennen. Je lichaam heeft de tijd nodig om aan het nieuwe lichaam te wennen.

Daarom is het goed om te kiezen voor 15 kilo afvallen in 6 maanden, zodat je er de tijd voor neemt en het lichaam er ook aan kan wennen!

Het kan best zijn dat het toch wat sneller gaat, maar het is van groot belang dat je vol gaat houden tot je je doel hebt bereikt. Maar zorg er ook voor dat je niet terug gaat vallen in je oude eetpatroon.

 

Haalbare doelen met 15 kilo afvallen in 6 maanden

Het zou een haalbaar doel kunnen zijn, 15 kilo afvallen in 6 maanden tijd. Sommige mensen willen het liefst nog sneller afvallen, maar je lichaam moet even kunnen wennen aan je nieuwe leef- en eetpatroon.

Het zou een realistisch doel zijn als je gaat voor een halve tot een kilo afvallen per week. Maar daarbij moet je ook rekening houden met korte pauzes waarbij je lichaam even niet af gaat vallen.

Als je een haalbaar doel hebt, dan zorgt dat er ook voor dat je gemotiveerd blijft en vol blijft houden. Het is ook beter voor je gezondheid en je blijft ook beter op gewicht.

Aan een jojo effect heb je niets, dat frustreert.

Daarom kun je beter 15 kilo willen afvallen in 6 maanden tijd met een blijvend resultaat, dan sneller afvallen en weer snel terugvallen op je oude gewicht.

Je lichaam is door deze langere periode je nieuwe eetpatroon gewend en zo kun jij het vol blijven houden.

Ga nu beginnen met 15 kilo willen afvallen in 6 maanden

Iedereen die af wil vallen, zou vandaag nog kunnen beginnen met afvallen. Met een doel van 15 kilo willen afvallen in 6 maanden, is het realistisch en kun je daar met een goed gevoel aan beginnen.

Maar waar ga je dan beginnen? Om te beginnen ga je kijken naar je huidige eetpatroon. Het is  van belang dat je daarin wat aanpassingen door gaat voeren, maar dat geldt ook voor je leefpatroon.

  • Breng in kaart welke eet- en leefgewoonten je hebt. Welke kun je daarvan (eenvoudig) veranderen?

 

  • Altijd een koekje bij de koffie of thee? Daar kun je bijvoorbeeld mee stoppen, een kleine verandering die een groot verschil kan geven. Door die koekjes per dag minder te nemen, kun je al ongeveer 150 kcal per dag minder binnen krijgen, je hebt ze niet nodig! Suiker in de koffie of thee? Ook daar kun je mee stoppen. De smaak zal even anders zijn, maar ook daar kun je aan wennen! Even doorzetten, want je weet waar je het voor gaat doen, je wil je doel van 15 kilo afvallen in 6 maanden tijd behalen.

 

  • Het is goed om te weten dat je bewust met voeding om moet gaan. Stop met het eten uit gewoonte, stop het emotie eten! Houd eens een eetdagboek bij om te zien wat je per dag binnenkrijgt. Je zult ervan schrikken. Je wordt geconfronteerd met wat je op een dag eet, daardoor kun je inzien wat je moet veranderen. Vaak is een eetdagboek de doorslag om te zien wat je kunt missen! We snacken vaak meer dan we weten! Daar moeten we mee stoppen als we af willen vallen. Dat kan door zelf inzicht te hebben in wat je eet en je bewust te zijn wat je allemaal in je mond stopt. Echt, ieder pondje gaat door het mondje.

 

  • Regelmaat is ook van belang bij eten, je wil een gezond eetpatroon en daarbij horen drie hoofdmaaltijden. Tussendoortjes mogen wel, maar dan maximaal drie per dag. Het beste kun je ook iedere dag rond hetzelfde tijdstip eten. Je lichaam gaat daar vanzelf aan wennen en dan krijg je ook niet meer iedere keer die enorme trek in eten.

 

  • Bewegen is ook van belang wil je je doel van 15 kilo afvallen in 6 maanden tijd behalen. Als je gezonder gaat eten dan is het ook van belang dat je meer energie gaat verbruiken dan dat je inneemt. Je gaat meer bewegen en dat kun je doen door twee keer per week intensief te sporten, ook kun je iedere dag minimaal een half uur matig intensief bewegen (te denken aan wandelen en fietsen, maar ook tuinieren is hier een goed voorbeeld van). Als je daarbij je vetmassa ook wil verbranden, dan is het van belang dat je minimaal 20 minuten achter elkaar beweegt.

 

Knop om en afvallen maar

Je wil 15 kilo afvallen in 6 maanden, denk je dat je het alleen kunt of vind je het wel fijn om hulp te krijgen?

Er zijn verschillende dingen die je kunt proberen, maar het is ook fijn als je ondersteund wordt met een bepaald dieet.

Sommige mensen hebben het al eens geprobeerd om een dieet te volgen, helaas bij velen zonder resultaat. Maar Vitadis werkt totaal anders en gaat je echt helpen met afvallen.

Jouw doel van 15 kilo afvallen in 6 maanden tijd kun je echt behalen als je jezelf er voor open zet en er echt voor gaat!

15 kilo afvallen in 6 maanden met Vitadis

Vitadis kan je helpen om je fitter en gezonder te voelen. Begin daarom vandaag nog met het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0.

Je hebt bij het dieet slechts een minimale aanpassing nodig aan je normale voedingspatroon en je kunt het daardoor ook beter volhouden.

Het voordeel is dat er veel recepten zijn die je kunt proberen, daardoor kun je iedere dag lekker en gevarieerd eten.

Je hebt de recepten ook snel bereid, voor het hele gezin. Het is een soort eiwitdieet en een totaal oplossing, het werkt goed om af te vallen.

Heb je er genoeg van om het zelf uit te zoeken en zonder resultaat vol frustratie op de weegschaal te staan? De hulp is nabij, Vitadis om af te vallen en op je streefgewicht te blijven.

Klik hier als je weer slank wilt worden en je goed wilt voelen >>