15 Kilo afvallen in 3 maanden schema

Is 15 kilo afvallen je doel? Lees snel verder

15 Kilo afvallen in 3 maanden schema15 Kilo afvallen in 3 maanden, het lijkt onmogelijk. Maak even een rekensom hoeveel kilo’s dat per week zijn: 3 maanden zijn 13 weken, dus in 13 weken 15 kilo’s afvallen is 15 : 13 = 1,15 kilo per week.

 

Je kunt het ook per maand berekenen als je niet teveel met de weegschaal bezig wilt zijn 15 : 3 = 5 kilo’s per maand.

Wegen doe je doorgaans één keer per week als je wilt afvallen of in gewicht wilt aankomen.

Houd daarbij de volgende richtlijn aan: weeg je op dezelfde dag, op dezelfde tijd (‘s morgens, ’s middags of ’s avonds) en ook erg belangrijk op dezelfde weegschaal en altijd met of zonder schoenen.

Word je er erg nerveus van om je elke week te wegen, weeg je dan minder vaak om de twee weken of elke maand. Houd ook dan genoemde richtlijn aan!

Een prima houvast is een 5 kilo afvallen in 3 maanden schema. Dit schema zorgt ervoor dat je elke dag weet wat je mag eten om je streefgewicht binnen de gestelde tijd te behalen.

Wat ik in eerste instantie iedereen aanraad is om te beginnen met het eten van eiwitrijk voedsel. Eiwitrijk voedsel zorgt er voor dat je geen honger krijgt en geeft je voor een langere tijd een verzadigd gevoel.

Alle cliënten die ik momenteel begeleid en in het verleden heb begeleid tijdens het afvallen hebben hun doel behaald middels het eten van eiwitrijke maaltijden van Fitchef.

Momenteel is dit boek erg populair omdat je op een makkelijke manier je doel kunt behalen. Deze maaltijden zijn snel en makkelijk te bereiden.

Klik hier voor overheerlijke eiwitrijke recepten die helpen bij het afvallen>>

Volg een schema, dat helpt je

Je wilt graag afvallen, maar hoe doe je dat zo effectief mogelijk zonder dat je te maken krijgt met het gevreesde jojo effect?

Afvallen volgens een schema is dan de perfecte oplossing. Als jij je aan dit schema houdt dan wordt jouw doel 15 kilo afvallen in drie maanden behaald.

Maak jij zelf dat schema of laat je het aan een deskundige over? Een schema maken kan iedereen, zul je denken en dat is ook zo.

Dit schema echter moet wel op een verantwoorde manier in elkaar steken, je mag geen bouwstoffen, mineralen, vitamines enz. te kort komen.

Weet jij precies waaraan jouw afvalschema moet voldoen? Wellicht toch verstandig om er samen met een professional naar te kijken.

Je krijgt dan op advies van een diëtist of diëtiste bijvoorbeeld een dieet dat je dient te volgen. Vaak zal er ook op worden gewezen dat het dieet moet worden gevolgd naast extra beweging.

Ook voor dit laatste is het advies van een professional aan te bevelen.

15 Kilo afvallen in 3 maanden schema

Dieetschema online

Online vind je diverse dieetschema’s en oefeningen om af te vallen. Of dat het jou lukt ligt aan jouw inzet, doorzettingsvermogen, gezondheid en andere persoonlijke omstandigheden.

Weet je van jezelf dat jij de discipline hebt om zonder een stok achter de deur, het afvalschema te volgen, dan is het aan jouw welk dieet je gaat volgen.

Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Wat heb je nodig om het resultaat 15 kilo’s afvallen in 3 maanden te behalen?

  • Je dient gemotiveerd te zijn, jij moet zelf willen afvallen, niet omdat de omgeving dat nodig vindt.
  • Ben je ervan bewust dat er veel gaat veranderen, je gaat minder en anders eten, gezonder en verantwoord eten, meer bewegen.
  • Stel doelen die haalbaar zijn, dat zorgt dat de motivatie aanwezig blijft.
  • Extra bewegen zorgt ervoor dat je afvalt, maar je ziet dat niet meteen.
  • Je hebt een goed plan van aanpak (afvalschema) nodig.
  • Het dieet dat bij je past, een voor jou op maat gemaakt dieet, oriënteer je op de markt van de diëten of laat je voorlichten door een professional.

Tijdens het afvallen is eiwitrijke voeding heel belangrijk. Eiwitrijk voedsel helpt je honger te stillen waardoor je minder eet. Klik hier voor overheerlijke eiwitrijke recepten die helpen bij het afvallen>>