10 Kilo afvallen in 8 weken

10 kilo afvallen in 8 weken

Je kunt zomaar 10 kilo afvallen in 8 weken, als je maar gemotiveerd bent en vol blijft houden.

Je weet waar je het voor gaat doen, maar dan is het ook fijn om mensen in je omgeving te hebben die je helpen om je doel te bereiken.

Meer bewegen, gezond eten en een doel voor ogen hebben, dat zijn belangrijke zaken om er voor te zorgen dat je 10 kilo gaat afvallen in 8 weken tijd.

 

Voedingsdagboek 10 kilo afvallen in 8 weken

Je kunt voor jezelf eens een week lang bijhouden wat je allemaal eet. Schrijf dus alle maaltijden, snacks en ook het drinken op.

Je krijgt hierdoor een beeld van wat je iedere dag eet en zo kun je ook gemakkelijker zien wat je moet veranderen in je voedingspatroon.

Houd je doel goed voor ogen: 10 kilo afvallen in 8 weken. Als je weet wat je nu weegt en wat je wil wegen, kun je bekijken aan de hand van je voeding welke producten je het beste achterwege kunt laten.

Ongezonde vetten en suikers heb je niet nodig. Alle vettigheid qua eten kun je missen, maar je lichaam heeft wel wat vetten nodig.

Zorg dat je er daarom achter komt welke vetten je nodig hebt en welke je kunt missen.

Lees voordat je een product koopt welke vetten er aanwezig zijn en dan kun je aan de hand daarvan je keuze maken wat een gezonde maaltijd is voor die dag.

 

Natuurlijk en gezond eten

Het is van belang dat je meer natuurlijk en gezond gaat eten. Het beste kun je producten eten die niet of zo min mogelijk zijn bewerkt.

Groenten, fruit, vlees en vis zijn daarom beter dan alle vette snacks. Zorg dat je geen verborgen suikers binnen gaat krijgen en lees goed wat je gaat kopen en wil eten.

Laat frisdrank en vruchtensap maar eens staan, want daarin vind je erg veel suikers.

Het is goed om iedere dag zelf te koken, je weet daardoor beter wat je eet en hoe je het klaar hebt gemaakt.

Verse groenten zijn namelijk veel beter dan alle kant en klaar maaltijden. Deze zijn wel vaak langer houdbaar, maar dat komt omdat er weer van alles aan is toegevoegd.

Zorg er daarom voor dat je alleen verse groenten eet, dit gaat direct bijdragen aan het resultaat om af te vallen en om je energieker te voelen.

Soorten diƫten

Motiveren

Je motivatie is van belang om je doel van 10 kilo afvallen in 8 weken tijd te bereiken.

Iedere week jezelf wegen is ook van belang, dan zie je dat het afvallen echt werkt en ben je gemotiveerd om door te gaan.

Je kunt een overzicht maken met wat je nu weegt en waar je naar toe wil. Weeg jezelf dan iedere week op een vast moment, het beste kun je dat ook op een vast tijdstip doen.

Hierdoor heb je een beter overzicht van hoe het er nu voor staat. Maak ook doelstellingen voor tussendoor, bijvoorbeeld de eerste week 1,5 kg afvallen en de tweede week 1 kilo afvallen.

Houd het realistisch, zodat je blij kunt zijn als je je doel hebt bereikt en weer gemotiveerd bent om aan de nieuwe week te beginnen.

Ben niet te streng voor jezelf, maar houd je wel aan je voedingsdagboek van wat je wel en niet mag eten. Hierdoor weet je namelijk wat je binnenkrijgt en blijf je ook werken aan het afvallen.

 

Ontbijten

Een ontbijt is van belang, iedere dag weer. Het zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling goed op gang komt.

Het is belangrijk dat je iedere dag dus een goed ontbijt neemt en daar kun je nu mee beginnen.

Sla je je ontbijt vaak over? Stop daar dan nu meteen mee en begin nu met een ontbijt, iedere dag. Voordat je naar je werk gaat, geef jezelf dan de tijd om lekker te ontbijten.

Zorg voor genoeg variatie, zodat je het leuk gaat vinden om te ontbijten en zorg dat het een gewoonte wordt.

Je ontbijt is van groot belang om te zorgen dat je lichaam goed op gang komt en daar heb je de hele dag profijt van.

 

Meer bewegen

Bewegen is voor iedereen goed. Je hoeft niet meteen naar de sportschool, maar meer bewegen helpt je wel om af te vallen.

Je kunt vaker fietsen en wandelen en de auto laten staan. Thuis kun je ook fitnessapparaten aanschaffen en zo je doel van 10 kilo afvallen in 8 weken bereiken, samen met aangepaste voeding.

Zorg dat je het goed voor elkaar hebt, het leuk blijft vinden en zo ook beter je doelen kunt bereiken.

Je doet het voor jezelf, maar om je doel van 10 kilo afvallen in 8 weken te bereiken, moet je het wel vol kunnen houden en gemotiveerd zijn en blijven.

 

VITADIS Slanker Leven-plan

Met het VITADIS Slanker Leven-plan kun je je in korte tijd weer fitter en gezonder voelen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over een lastig dieet, want je hoeft maar kleine aanpassingen te doen in je normale eetpatroon en dan kun je al beginnen.

Professionele koks hebben een uitgebreide receptengids voor je samengesteld, zodat je snel aan de slag kunt in de keuken met de lekkerste gerechten.

Als je af wil vallen, is het fijn om een plan te hebben waar je vertrouwen in hebt en waarbij je ook zeker weet dat je gewicht kunt verliezen met de recepten.

Je wil ook een gezond en sterk lichaam en uiteraard ook meer energie. Daar kan nu voor gezorgd worden als je voor het VITADIS Slanker Leven-plan kiest.

Wacht daarom ook niet langer, maar ga vandaag nog die keuze maken, zodat je zonder weinig aanpassingen gewoon zes vaste eetmomenten hebt per dag en kunt genieten van het leven.

Een goed moment om die omslag te maken is nu, ga er voor en stel je doelen samen.

Ja, ik wil beginnen met afvallen >>