10 Kilo afvallen in 6 maanden

10 kilo afvallen in 6 maanden

wat is gezondWil je graag 10 kilo afvallen in 6 maanden? Dit kan. Het gaat er om dat je vol blijft houden en gemotiveerd bent om door te zetten om jouw doel te bereiken.

Het is een realistische doelstelling als je kiest voor het afvallen van 10 kilo binnen 6 maanden. Je gaat er echt de tijd voor nemen en zo kan je lichaam er ook aan wennen.

Je hebt er over nagedacht, de knop is om en nu kan het dan ook beginnen. Minder eten, meer bewegen en misschien nog een ander hulpmiddel wat je gaat helpen, een soort dieet?

Lees maar snel verder, zodat je weet hoe je het beste verantwoord je doel van 10 kilo afvallen in 6 maanden kunt bereiken.

                                                        

Doelen hanteren

Door een doel te hanteren, 10 kilo afvallen in 6 maanden, weet je waar je naar toe gaat werken. Je kunt jezelf ook als doel stellen om bijvoorbeeld per zoveel weken een kilo af te vallen.

Hierdoor heb je meer subdoelen en kun je tussendoor goed kijken waar je nu staat. Het zal je ook motiveren om door te gaan.

Maar als je echt de 10 kilo af wil vallen binnen 6 maanden, moet je heel goed weten wat je gaat doen en hoe je het aan gaat pakken.

In het begin starten veel mensen met goede moed, maar kunnen na een kleine tegenslag meteen in een dip zitten en er mee willen stoppen.

Om dat te voorkomen is het van belang dat je heel goed weet wat je doet, waarom je het doet en hoe je het doet. Daarom kunnen extra doelen je ook helpen.

Iedere keer wanneer je een doel hebt behaald, kun je jezelf belonen en er wat moois tegenover zetten. Je kunt trots zijn op jezelf en dat moet ook tot uiting komen en dat kan door jezelf te belonen.

 

Voeding en sporten

Bij afvallen gaat het vaak over een verdeling van voeding en sporten. Je zou kunnen zeggen dat 70% af kan hangen van de voeding en 30% kan te maken hebben met het sporten.

Als je af wil vallen dan ga je gezond eten en sommige mensen willen dan niet sporten of denken dat het niet nodig is. Ook andersom is niet oké: ongezond eten en veel sporten zal je niet optimaal helpen bij het afvallen.

Je hoeft niet perse te sporten als je kiest voor 10 kilo afvallen in 6 maanden. Wanneer je een druk schema hebt, kom je er misschien niet eens aan toe om te gaan sporten.

Probeer er wel voor te zorgen dat je minimaal dertig minuten per dag beweegt (lopen of fietsen). De voeding is het belangrijkste uitgangspunt als je helemaal niet sport, maar wel regelmatig beweegt.

Iedere dag eten we een paar keer, zodat we nieuwe energie binnen krijgen en deze hebben we dan ook nodig om te bewegen en om te overleven.

Energie kun je op drie manieren binnen krijgen en dat kan via eiwitten, via koolhydraten en via vetten.

Door koolhydraten te nuttigen, wordt er gezorgd voor een moeizame vetverbranding en dan kom je ook veel in gewicht aan.

Als je veel eiwitten en de juiste vetten nuttigt, dan zal dat de vetverbranding stimuleren en daardoor zul je juist sneller afvallen.

 

Eenvoudig en gezond 10 kilo afvallen in 6 maanden

Als je eenvoudig en gezond 10 kilo wil afvallen in 6 maanden, dan kun je dat het beste doen met eiwitten en met (gezonde) vetten.

Ze zorgen er namelijk voor dat je insulineniveau niet te ver stijgt. Je kunt hierdoor veel beter je lichaamsvet verbranden. Dus wat kan je helpen als je af wil vallen?

  • Iedere dag zelf koken. Wanneer je iedere dag met verse groenten aan de slag gaat, is dat veel beter dan alles uit potjes. Hoe verser hoe beter. Je hoeft het ook allemaal niet lang te koken, want hoe langer je het kookt, hoe minder vitaminen er over blijven.

 

  • Geen suikers in huis halen en zo min mogelijk granen. Let dus goed op wat je koopt en laat snoep e.d. achterwege, je hebt het niet nodig. Haal je het toch in huis? Dan is de kans dat je gaat snacken groot dus voorkom dat!

 

  • Rauw snacken (met groenten en fruit). Tussendoortjes als chocolade en chips kunnen gemakkelijk vervangen worden door groenten en fruit. Maak een lekkere salade, of eet een rauwe wortel of een appel. Lekker en smaakvol!

 

  • Een keer per week wegen. Hierdoor zie je wat het afvallen met je doet en zo kun je je doel van 10 kilo afvallen in 6 maanden nog beter in de gaten houden en er naar toe werken.

 

  • Informeer vrienden en familie dat je af wil vallen, zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Ze zullen je dan geen taart voor je neer zetten, maar alternatieven aanbieden op verjaardagen bijvoorbeeld.
  • Direct beginnen met afvallen. Hoe eerder je gaat beginnen, des te sneller je je doel hebt bereikt. Ga er voor!

 

10 kilo afvallen in 6 maanden met Vitadis

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om 10 kilo af te willen vallen in 6 maanden, is het goed om voor een totaal oplossing te kiezen, dit kan in de vorm van een eiwitdieet.

Een goede keuze daarvoor is het Vitadis Slanker leven plan. Een eiwitdieet werkt snel en het is een goede methode om af te vallen.

Je hebt drie verschillende pakketten die je kunt kiezen, zoals het shakedieet, het glutenvrij dieet en fase één.

Fase één is een goede methode en de beste afslankoplossing van Vitadis, die gaat zorgen voor het meeste gewichtsverlies.

Het beste kun je dit combineren met je eigen idee van afvallen, zoals wat minder eten en meer bewegen. Als je het allemaal tegelijk aan gaat pakken, dan heb je de grootste kans van slagen.

Je hoeft bij dit dieet niet zoveel aan te passen, waardoor het ook langer vol te houden is.

Dit is ook de reden dat veel mensen er voor kiezen om het Vitadis Slanker leven plan te gebruiken als ze 10 kilo af willen vallen in 6 maanden tijd.

Wil je ook zo snel mogelijk op je streef gewicht zitten? Klik dan hier en probeer NU het Vitadis dieet >>

Zie hieronder de reactie van mensen die je voor zijn gegaan.