1 Kilo per week afvallen

Wil je 1 kilo per week afvallen? Het kan! Je hoeft geeneens bewust ongezond geleefd te hebben om toch in de loop der tijd een paar kilo’s zwaarder geworden te zijn.

Overgewicht komt tegenwoordig dan ook vaker voor dan vroeger. Dit heeft natuurlijk veel nadelen. Het is bijvoorbeeld heel slecht voor zowel je fysieke als je mentale gezondheid.

Er zijn dan ook veel redenen te bedenken waarom je een paar kilo zou willen afvallen. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Tenzij je de juiste hulpmiddelen die je helpen bij het afvallen gebruikt natuurlijk.

Gezond leven en 1 Kilo per week afvallen


Om het ideale gewicht te bereiken moet je gezond leven. Alleen wordt die term, gezond leven, nog wel eens verkeerd begrepen. Het gevolg is dat mensen hele strenge diëten gaan volgen.

Of heel erg bang worden van allerlei soorten voedingsstoffen. Hierdoor krijgen ze niet te veel, maar juist veel te weinig gezonde stoffen binnen.

Het gevolg is dat ze het dieet niet kunnen volhouden en ze uiteindelijk weer zwaarder worden. Soms zelfs nog zwaarder dan ze eerst waren. Het is dan ook belangrijk om op de juiste manier met voeding om te gaan.

Een verandering van levensstijl


Een dieet volgen, en dus 1 Kilo per week afvallen, is misschien niet de juiste manier om af te vallen. De echte sleutel tot succes is namelijk een verandering van levensstijl.

Bijvoorbeeld door niet te weinig te gaan eten, maar alleen de juiste voeding te eten. Voeding waarvan bewezen is dat het je helpt een gezond gewicht te bereiken door af te vallen.

Door de juiste producten te gebruiken voorkom je dat je je nieuwe eetpatroon niet volhoudt. De meeste mensen haken namelijk af omdat ze het eten dat ze moeten eten niet lekker vinden.

Probeer nu het VITADIS dieet met veel verschillende keuze in maaltijden >>

Het VITADIS plan


De oplossing om een gezonde levensstijl te kunnen volhouden is door te beginnen met het VITADIS plan. Dit plan heeft namelijk een oplossing voor de problemen die andere diëten met zich meebrengen.

Je krijgt voldoende voedingsstoffen binnen en het is niet vies. Zo wordt afvallen eindelijk voor iedereen haalbaar. Als je het VITADIS plan besluit te volgen zal je merken dat het minder moeilijk is dan het lijkt.

Bijvoorbeeld omdat je gewoon producten uit de supermarkt kunt halen om de maaltijden te maken. Dit is een formule die goed werkt voor mensen die moeilijk kunnen afvallen.

1 Kilo per week afvallen

Eten en snacken


Het klinkt alsof je voor de gek wordt gehouden als je het doel hebt gesteld: 1 Kilo per week afvallen. Afvallen terwijl je drie keer per dag eet en snackt. Dat kan toch helemaal niet?

Toch is dit precies wat het VITADIS plan inhoudt. Je hebt namelijk zes eetmomenten per dag, drie maaltijden en drie snacks. Door tijdens de eetmomenten gebruik te maken van de producten van VITADIS wordt het afvallen gestimuleerd.

Het avondeten blijft echter gewoon het avondeten. Dit betekent dat je dan gewoon een maaltijd kookt die je normaal ook zou koken. Zo val je snel af zonder dat je dingen moet laten staan.

Eiwit is de sleutel


De methode van VITADIS werkt zo goed omdat het gebaseerd is op eiwitrijke voeding. Een voedingspatroon waarin eiwit een belangrijke bouwsteen vormt helpt je namelijk om je lichaam actief vet te laten verbranden.

De producten van VITADIS zijn om die reden allen zeer rijk aan eiwitten. Zeker in het begin zal je merken dat je snel afvalt, soms wel een kilo per week.

En omdat voorkomen moet worden dat de producten je gaan vervelen zijn er tientallen varianten te krijgen. Zo hoef je niet iedere dag hetzelfde te eten en is je nieuwe levensstijl makkelijker vol te houden.

Receptenboek


Na een lange dag hard werken of studeren is het wel zo fijn als je gewoon een maaltijd kunt nuttigen waar je energie van krijgt. Daarom is een essentieel onderdeel van het VITADIS plan dat avondmaaltijden bestaan uit producten die gewoon uit de supermarkt komen.

Groenten en vlees bijvoorbeeld. Om je hierbij te helpen krijg je een receptenboek waarin je ontzettend veel lekkere maaltijden met bijvoorbeeld kip, vis of vlees vindt. Zo kun je iedere avond gewoon heerlijk blijven eten zonder dat je het de volgende dag op de weegschaal terugziet.

Ja, ik wil vandaag beginnen met afvallen >>